Secret Кey Маска відбілююча

Secret Кey Маска відбілююча

Secret Key Snow White Milky Pack

Secret Key Secret Key

ЦБ-00015015

Secret Key

Наявність: Немає в наявності

315грн

Об'єм: 200 мл

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Універсальний

Призначення: Освітлення

Вік: 20+

Secret Key Snow White Milky Pack Відбілююча маска "Білосніжка"

Ніжна, білосніжна, немов у витонченої порцелянової лялечки, шкіра красунь-кореянок давно викликала захоплення. Тепер ви теж можете зробити свій шкірний покрив таким же гладким, а його тон - більш світлим і рівномірним.

Засіб для обличчя і тіла від відомого південнокорейського косметичного бренду Secret Key дозволяє за досить короткий проміжок часу відбілити шкіру, вирівняти її відтінок, прибрати зайву пігментацію. Крім того, відбілююча маска "Білосніжка" робить шкірний покрив значно більш пружним і еластичним, зволоженим і м'яким.

Secret Key Snow White Milky Pack застосовується для догляду за шкірою як обличчя, так і тіла. Маска має властивість швидко вбиратися, не залишаючи на поверхні липкої або жирної плівки.

Спосіб застосування

Нанести маску на очищену шкіру на 2-3 хвилини, потім змити гідрофільним маслом. Для посилення ефекту від маски, попередньо шкіру можна обробити скрабом або пілінгом, щоб видалити омертвілі клітини і вирівняти рельєф шкіри.

Склад

Cyclopentasiloxan, Cyclohexasiloxan, Dimethicon, Cyclomethicon, Butylene Glycol, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Niacinamide, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Isododecane, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate, Titanium Dioxide, Mica, Polymethyl Methacrylate, CI 77492, CI 77499, Triethoxycaprylylsilane, Sodium Hyaluronate, Sorbitan Sesquioleate, Ceresin, Magnesium Sulfate, Methyl Paraben, Propyl Paraben, Disodium EDTA, Fragrance

Напиши відгук
Secret Key Гідрогелеві патчі для очей і скул

Secret Key Гідрогелеві патчі для очей і скул

Secret Key Pink Racoony Hydro-Gel Eye & Cheek Patch 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри