VT Cosmetics Капсульна маска з медом

VT Cosmetics Капсульна маска з медом

VT Cosmetics Progloss gold capsule mask 

VT Cosmetisc VT Cosmetisc

ЦБ-00017827

VT Cosmetisc

Наявність: Немає в наявності

65грн

Бренд: VT Cosmetics

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Корея

Призначення: Ліфтинг-ефект, відновлення

VT Cosmetics Progloss gold capsule mask Капсульна маска з медом

Медове насолоду для шкіри подарують капсульна маски від VT Cosmetics з унікальним запатентованим комплексом Gold Honey-Benone. Нашій шкірі постійно потрібні живильні і зволожуючі компоненти, інакше вона може стати млявою, тьмяною, частіше почнуть з'являтися чорні цятки , жирний блиск. Корейці це передбачили і вирішили випустити ефективний експрес догляд за шкірою в домашніх умовах. 

Маска інтенсивно насичує шкіру поживними і корисними речовинами, має заспокійливу дію, зволожує і пом'якшує епідерміс, заряджає шкіру енергією і надає їй здоровий блиск і сяйво. За рахунок унікального складу маска ніжно відлущує, видаляє забруднення, виводить токсини. Вона має в своєму складі перелік натуральних і корисних компонентів, які здатні вирішити не тільки одну з проблем, а цілий ряд проблем зі шкірою. Приділивши всього 10 хвилин свого часу ви не пошкодуєте, адже догляд за шкірою неодмінно подарує вам гарний настрій, приємні емоції і насолоду.

Склад унікальною маски наповнений такими компонентами як:

  • PHA кислоти (глюконолактон), що відмінно зволожує і забезпечує м'яке відлущувальному дію - делікатно видаляє омертвілі клітини, надлишки себума і інші забруднення з поверхні епідермісу, допомагає значно поліпшити стан шкіри, вирівнюючи мікрорельєф. 
  • Патентований комплекс Gold Honey-Benone який містить мед, золото , працює на глибоке зволоження, насичується енергією і надає шкірі здорове сяйво і блиск.
  • Мед пом'якшує і насичує шкіру вітамінами. Також в складі є натуральні екстракти. Екстракт прополісу - має бактерицидну,екстракт календули заспокоює подразнення.

Спосіб застосування:

Нанести маску на попередньо очищену шкіру обличчя, уникаючи попадання засобу на області навколо очей і губ. Після закінчення 5-10 хвилин ретельно змити теплою водою..

Напиши відгук
VT Cosmetics Маска капсульна з екстрактом центели

VT Cosmetics Маска капсульна з екстрактом центели

VT Cosmetics cica capsule mask

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри