Dr.Ceuracle ganghwa rice granule pack 115g Зволожуюча маска з рисом

Dr.Ceuracle Зволожуюча маска для обличчя з екстрактом рису 115 г

Dr. Ceuracle Ganghwa Rice Granule Pack 115 г

Dr.Ceuracle Dr.Ceuracle

ЦБ-00018984

Dr.Ceuracle

Наявність: Немає в наявності

950грн

Об'єм: 115 г

Бренд: Dr.Ceuracle

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: М’яко відлущує ороговілі клітини , доглядає за порами, пом’якшує і освітлює її, повертає шкірі втрачену пружність, омолоджує

Dr. Ceuracle Ganghwa Rice Granule Pack Зволожуюча маска з екстрактом рису 115 г

Маска активізує регенерацію клітин і розгладжує текстуру шкіри, прибирає виражену пігментацію і тьмяність, помітно освіжає і покращує колір обличчя, знімає сліди втоми, набряклість та подразнення. Клейка кремова текстура з гранулами приємно лягає на обличчя, не стягує і не пересушує шкіру.

Rice-Cera Complex, головним інгредієнтом якого – екстракт рису (30%) збирають з екологічно-чистого острова Канхвадо. Екстракт рису ферментує 50 годин перед для кращої якості продукції та підвищує проникність засобу у шкіру. Формула також містить кераміди, що допомагають утримувати вологу в шкірі. Втрата і недолік керамідів робить шкіру сухою і схильною до подразнення, захисні функції шкіри порушуються, і ми отримуємо алергічні реакції, чутливість і лущення. Поступово керамідів в шкірі стає все менше і менше. До 60 років шкіра людини стає приблизно на 30% тонше.

Підходить для тьмяною, збезводненої, зі слідами набряклості і втоми шкіри.

Формула маски Dr.Ceuralce містить:

  • Екстракт рису —  зволожує і пом’якшує шкіру, покращує її стан, допомагає підвищити тон шкіри, прибрати виражену пігментацію і тьмяність, помітно освіжає і покращуючи колір обличчя.
  • Порошок рису і порошок насіння бусенніка — мають протизапальну і вологоутримуючу дії, знімають запалення і роблять шкіру м’якою.

  • Порошок з стебла бамбука і екстракт вівса з високим вмістом бета-глюкана — відновлюють пружність шкіри, утримують вологу в епідермісі, вирівнюють загальний рельєф шкіри.
  • Кераміди — проникають в гідроліпідний шар епідермісу і відновлюють цілісність захисного шкірного бар’єру.

  • Комплекс вітамінів C, A, E, B — омолоджує шкіру, робить її здоровою і сяючою.

Спосіб застосування:

Нанесіть маску на очищену шкіру, уникаючи зони навколо очей і губ.Маску варто залишити на 10-15 хвилин і змити теплою водою.Варто застосовувати маску 2-3 рази на тиждень.

Можна посилити дію засобу, якщо в кінці застосування змішати його з пінкою в співвідношенні 1: 1 – ще більш якісне усунення забруднень і ретельне відлущування мертвих клітин шкіри.

Напиши відгук
Dr. Ceuracle Очищаючі пади з пробіотиками та PHA i LHA кислотами 60 шт

Dr. Ceuracle Очищаючі пади з пробіотиками та PHA i LHA кислотами 60 шт

Dr. Ceuracle Pro Balance Biotics Cleansing Pad 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри