Holika Holika Очищаюча киснева маска з содою 100 мл

Holika Holika Очищаюча киснева маска з содою 100 мл

Holika Holika Soda Tok Tok Clean Pore Deep O2 Bubble Mask 100 ml

Holika Holika Holika Holika

ЦБ-00019360

Holika Holika

Наявність: Немає в наявності

365грн

Об'єм: 100 мл

Бренд: Holika Holika

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: Від чорних цяток, живлення, розгладження

Holika Holika Soda Tok Tok Clean Pore Deep O2 Bubble Mask Очищаюча киснева маска з содою 100 мл

Киснева маска з содою - незамінний засіб для тих, чия шкіра втомилася від шкідливого впливу навколишнього середовища, стала тьмяною . Маска допомагає очистити шкіру від повсякденних забруднень, а також є прекрасним розслаблюючим і дуже приємним засобом. Під час використання прозорого гель, нанесений на шкіру, перетворюється в повітряну пишну піну, бульбашки якої лопаються і м'яко "лоскочуть" шкіру, надають легку масажну дію, а також виштовхують з пор забруднення.

Маска з содою підходить для будь-якого типу шкіри, особливо рекомендується для проблемної та жирної шкіри. Може застосовуватися для чутливої ​​і схильної до подразнень шкіри, так як сода надає пом'якшувальну та протизапальну дію. Сода чудово очищає пори, стягує їх, надає пом'якшувальну та протизапальну дію. Екстракт ківі в складі маски має чудові тонізуючі і поживні властивості, сприяє омолодженню шкіри. При регулярному застосуванні косметика з екстрактом ківі зміцнює шкіру і сприяє розгладженню дрібних зморшок, а також надає потужну антистресову дію.

Бульбашкова маска зробить процедуру очищення шкіри не тільки дуже корисною, але і неймовірно приємною . Легкий цитрусовий аромат підсилює позитивний вплив маски. Після застосування маски шкіра стає свіжою і сяючою, без жирного блиску.

Спосіб застосування:

Сухими руками нанесіть необхідну кількість гелю на чисту шкіру. Намагайтеся обходити область навколо очей і губ. Через деякий час на поверхні шкіри почнуть утворюватися бульбашки. Зачекайте приблизно 2 хвилини і м'яко помасажуйте обличчя, після чого змийте маску теплою водою.

Напиши відгук
Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Strawberry

Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Strawberry

Holika Holika Тканинна маска для обличчя з екстрактом полуниці 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри