SKINRx LAB Meda cera real purple mask Тканинна маска для пружності шкіри

SKINRx LAB Тканинна маска для пружності шкіри

SKINRx LAB Meda cera real purple mask

SKINRx LAB SKINRx LAB

ЦБ-00019796

SKINRx LAB

Наявність: Немає в наявності

65грн

Бренд: SKINRx LAB

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: Для пружності, ліфтинг дія

Вік: 25+

SKINRx LAB Meda cera real purple mask Тканинна маска для пружності шкіри

Серія тканинних масок від SKINRx LAB на основі патентованого комплексу Madecera і різних натуральних активних компонентів (такі, як фрукти, рослини, ягоди і т.д.), допомагає ефективно боротися з різними проблемами шкіри: тьмяний і нерівний колір шкіри обличчя, сухість і лущення , подразнення, втрата еластичності і т.д.

Фіолетова тканинна маска лінійки Re-vitalize:

Тканинна маска насичує шкіру антиоксидантами, зволожує, підвищує тонус, еластичність і пружність шкіри, що сприяє розгладженню зморшок. Допомагає шкірі відновлюватися і регенеруватися.

В основу формули MadeCera Real Mask з лінійки Re-vitalize входить патентований комплекс MadeCera, що складається з кераміди і Мадекассосіда (з чого і складається назва продукту Madecasosside + Ceramide).

Склад посилений натуральними компонентами - Екстракт чорниці вузьколистої (дика лохина), будучи потужним природним антиоксидантом, захищає шкіру від вільних радикалів, що допомагає боротися з передчасним старінням. Крім того, відновлює пружність і еластичність тканин, і робить шкіру сяючою. Масло насіння Маракуї, насичене вітамінами-антиоксидантами, також захищають шкіру від негативного впливу зовнішніх факторів і попереджає фото-старіння. Надає пружність, тонус і свіжість шкіри. Екстракт ягід чорної смородини, містить рекордну кількість вітаміну С і антиоксидантів серед інших ягід, надає живильну, вологоутримуючу і відновлюючу дію на шкіру.
Основа маски, рясно просочена есенцією, зроблена з 100% целюлози, добре утримує просочення, щільно прилягає до обличчя, повторюючи його контури і міцно тримається на місці.

Спосіб застосування:

На попередньо очищену і тонізовану шкіру обличчя рівномірно накладіть маску, уникаючи зони навколо очей і губ. Залиште на 10-20 хв. Акуратно зніміть маску і ніжними рухами помасажуйте залишки есенції в шкіру до повного поглинання.

Напиши відгук
SKINRx LAB Тканинна маска для надання сяяня

SKINRx LAB Тканинна маска для надання сяяня

SKINRx LAB Meda cera real yellow mask 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри