A'PIEU Зволожуюча нічна маска

A'PIEU Зволожуюча нічна маска

A'pieu Good Night Water Sleeping Mask 

A'pieu A'pieu

ЦБ-00006804

A'pieu

Наявність: Немає в наявності

325грн

Об'єм: 110 мл

Бренд: A'pieu

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Нормальна,суха

Час застосування: Ніч

Призначення: Антивікова, зволоження

Вік: 18+

A'pieu Good Night Water Sleeping Mask Зволожуюча нічна маска

Зволожуюча нічна маска Good Night Water Sleeping Mask від корейського бренду A'pieu - це розкішна есенція свіжості і молодості, яка дбайливо доглядає за шкірою, поки ви відпочиваєте. Грамотно збалансована формула поєднує в собі цінні природні компоненти, збагачені корисними для епідермісу речовинами.

Основним інгредієнтом є березовий сік. Він активно зволожує шкіру, вирівнює мікрорельєф, освітлює пігментовані ділянки, розгладжує не глибокі мімічні зморшки. Колагенові білки, що входять до складу засобу, підсилюють еластичність і щільність шкіри, заповнюють брак власного колагену, активують відновлення нові клітини. Ромашковий екстракт заспокоює подразнений епідерміс, живить його і пом'якшує. Маска попереджає передчасне появу ознак старіння, покращує колір обличчя, надає йому оновлений і відпочивший вигляд.

Спосіб застосування:

Нанесіть маску на сухе, добре очищене обличчя. Необхідна кількість засобу рівномірно розподіліть по всій його поверхні і залиште на ніч, вранці залишки змийте теплою водою. Застосовувати 2 рази в тиждень.

Напиши відгук
A'pieu Відновлюючий крем з екстрактом каламансіїї 50 мл

A'pieu Відновлюючий крем з екстрактом каламансіїї 50 мл

A'pieu Kalamansi Cream 50 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри