SKINRx LAB Освіжаюча тканинна маска

SKINRx LAB Освіжаюча тканинна маска

SKINRx LAB Meda cera real red mask 

SKINRx LAB SKINRx LAB

ЦБ-00019797

SKINRx LAB

Наявність: Немає в наявності

65грн

Бренд: SKINRx LAB

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Жирна та проблемна

Призначення: Сприяє відновленню і загоєнню не лише свіжих висипань на шкірі і ранок, а й хронічних акне

SKINRx LAB Meda cera real red mask Освіжаюча тканинна маска

Тканинна маска на основі натуральних екстрактів і комплексу MadeCera для інтенсивного зволоження і заспокоєння шкіри, відновлює і зміцнює захисний бар'єр епідермісу.
В основу формули MadeCera Real Mask входить патентований комплекс MadeCera, що складається з кераміди і Мадекассосіда (з чого і складається назва продукту Madecasosside + Ceramide).

Мадекассосід - завдяки потужним протизапальним властивостям сприяє відновленню і загоєнню не лише свіжих висипань на шкірі і ранок, а й хронічних акне.

Кераміди, додані до складу шляхом натуральної ферментації, створюють на поверхні шкіри особливу оболонку, здатну «запечатувати» вологу і запобігати її випаровування. Вони також ефективно зміцнюють природний захисний бар'єр і захищають шкіру від впливів навколишнього середовища.

Склад тканинної маски посилено вмістом натуральних екстрактів - кореня буряка, томату і малини. Екстракт кореня буряка, що насичує шкіру корисними поживними речовинами, збагачений великим кількістю бетаїну, за рахунок чого надає зволожуючу і заспокійливу дію. Екстракт малини, що містить поліфеноли, допомагає пом'якшити і зробити гладкою поверхню епідермісу. Томат, насичений вітаміном С і лікопін, живить шкіру і зволожує, допомагає відновити пружність і еластичність тканин.

Спосіб застосування:

На попередньо очищену і тонізовану шкіру обличчя рівномірно накладіть маску, уникаючи зони навколо очей і губ. Залиште на 10-20 хв. Акуратно зніміть маску і ніжними рухами вмасажуйте залишки есенції в шкіру до повного поглинання.

Напиши відгук
SKINRx LAB Тканинна маска для надання сяяня

SKINRx LAB Тканинна маска для надання сяяня

SKINRx LAB Meda cera real yellow mask 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри