VT Живильна нічна маска з екстрактом меду

VT Cosmetics Живильна нічна маска з екстрактом меду

VT Cosmetics progloss sleeping mask

VT Cosmetisc VT Cosmetisc

ЦБ-00017204

VT Cosmetisc

Наявність: Немає в наявності

25грн

Об'єм: 4 мл

Бренд: VT Cosmetics

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Корея

Призначення: Відновлення

VT Cosmetics progloss sleeping mask Живильна нічна маска з екстрактом меду

Нічна маска з антіейджнговим інтенсивним впливом VT COSMETICS VT PROGLOSS SLEEPING MASK - унікальний засіб для Вашої шкіри. Ідеально зволожує, живить, пом'якшує шкіру. Має консистенцію, що нагадує гель-крем. Рівномірно лягає на шкіру, проникає глибоко в структури епідермісу, відновлюючи їх цілісність і здоров'я. Нормалізує стан шкіри, розгладжує зморшки, надає шкірі свіжий вигляд. Екстракти маточного молочка, меду і прополісу ідеально пом'якшують, зволожують і живлять шкіру цілим комплексом вітамінів, кислот і корисних речовин.

Сприяють вирівнюванню рельєфу шкіри, регенерації. Ідебенон є одним з найпотужніших антиоксидантів, аналогічний натуральним. Надає омолоджуючу дію на шкіру, стимулюючи внутрішньоклітинну регенерацію. Бетаїн підсилює антивіковий ефект, запобігаючи в'янення і старіння шкіри. У комплексі з Ідебенон допомагає налагодити гідробаланс. Колоїдне золото також є омолоджуючим компонентом, прискорюючи відновлення шкіри, сповільнюючи процеси дегенерації.

Спосіб застосування:

Засіб наноситься на фінальному етапі догляду. Розподіліть рівномірним шаром маску на шкіру за 20-30 хвилин до сну. Залиште на ніч. Вранці вмийтеся теплою, чистою водою.

Напиши відгук
VT Cosmetics Маска капсульна з екстрактом центели

VT Cosmetics Маска капсульна з екстрактом центели

VT Cosmetics cica capsule mask

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри