VT Бульбашкова маска-пінка для обличчя 10 г

VT Cosmetics Бульбашкова маска-пінка для обличчя 10 г

VT Cosmetics Progloss Bubble Sparkling Booster 10 g

VT Cosmetisc VT Cosmetisc

ЦБ-00018743

VT Cosmetisc

Наявність: Немає в наявності

50грн

Об'єм: 10 г

Бренд: VT Cosmetics

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Всі типи

Призначення: Очищення, живлення, пом'якшення, зволоження

VT Cosmetics Progloss Bubble Sparkling Booster Бульбашкова маска-пінка для обличчя 10 г

Маска-пінка інтенсивно живить і насичує шкіру необхідними живильними і корисними речовинами, зволожує, пом'якшує і заряджає життєвою енергією, бульбашки водню забезпечують м'яке очищення, легко проникають в пори, усуваючи забруднення, абсорбує надлишки себума, розчиняє сальні пробки і витягує їх з пор, виводить токсини, і делікатно відлущують відмерлі клітини. Після застосування шкіра стає пом'якшеною і шовковистою, розгладжується мікрорельєф, шкіра набуває внутрішнє сяйво і здоровий блиск.

Глиняно-бульбашкова текстура маски забезпечує не тільки очищення, але й легкий масажний ефект. Продукт йде в індивідуальних упаковках саше - це зручний і ефективний формат, який зберігає максимальну свіжість продукту і забезпечує економічну витрату. Саші містять достатню для одного застосування кількість кошти. Патентований комплекс Gold Honey-Benone містить мед, золото і ідебенон, направлено працюють на глибоке зволоження, щедре живлення шкіри, пом'якшують, насичують енергією і надають шкірі здорове сяйво і блиск, і більш того надають омолоджуючу дію.

Мед, відмінно пом'якшує і насичує шкіру вітамінами, а золото - стимулює процеси відновлення і регенерації, покращує кровообіг, що надає омолоджуючу .Крім того, склад посилений кераміди NP, який зміцнює захисний бар'єр епідермісу, попереджає випаровування вологи і живить шкіру, масло макадамії пом'якшує поверхню шкіри.

Спосіб застосування:

1.Нанесіте невелику кількість маски на очищену і суху шкіру обличчя, уникаючи області навколо очей. 2.Дочекайтесь появи пухирців (1 хвилину).
3.Помасажуйте шкіру із засобом кінчиками пальців протягом 30 секунд.
4.Змийте водою.Засіб рекомендується використовувати 1-2 рази в тиждень.

Напиши відгук
VT Cosmetics Маска капсульна з екстрактом центели

VT Cosmetics Маска капсульна з екстрактом центели

VT Cosmetics cica capsule mask

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри