SKINRx LAB Meda Сera Кeal Green Mask Тканинна маска для звуження пор

SKINRx LAB Meda Сera Кeal Green Mask Тканинна маска для звуження пор

SKINRx LAB Meda cera real green mask 

SKINRx LAB SKINRx LAB

ЦБ-00019795

SKINRx LAB

Наявність: Немає в наявності

65грн

Бренд: SKINRx LAB

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Жирна, комбінована, проблемна

Призначення: Звужує пори

SKINRx LAB Meda Cera Real Green Mask Тканинна маска для звуження пор

Серія тканинних масок від SKINRx LAB на основі патентованого комплексу Madecera і різних натуральних активних компонентів (такі, як фрукти, рослини, ягоди і т.д.), допомагає ефективно боротися з різними проблемами шкіри: тьмяний і нерівний колір шкіри обличчя, сухість і лущення , роздратування, втрата еластичності і т.д.

Зелена тканинна маска лінійки Re-born:

Тканинна маска допоможе звузити пори і ефективно регулювати зайву вироблення себума, пом'якшити епідерміс, а також заспокоїти і допоможе відновити гідробаланс шкіри.

В основу формули MadeCera Real Mask з лінійки Re-born входить патентований комплекс MadeCera, що складається з керамідів і Мадекассосіда (з чого і складається назва продукту Madecasosside + Ceramide).

Склад посилений натуральними компонентами - екстракт зеленого чаю заспокоює і зволожує чутливу шкіру, екстракт плодів гибискуса надає порозвужуючо діє. Екстракт бобів мунг благотворно впливає на шкіру, регулюючи секрецію себума, а також згладжує і пом'якшує шкіру.

Основа маски, рясно просочена есенцією, зроблена з 100% целюлози, добре утримує просочення, щільно прилягає до обличчя, повторюючи його контури і міцно тримається на місці.

Спосіб застосування:

На попередньо очищену і тонізовану шкіру обличчя рівномірно накладіть маску, уникаючи зони навколо очей і губ. Залиште на 10-20 хв. Акуратно зніміть маску і ніжними рухами помасажуйте залишки есенції в шкіру до повного поглинання.

Напиши відгук
SKINRx LAB Тканинна маска для надання сяяня

SKINRx LAB Тканинна маска для надання сяяня

SKINRx LAB Meda cera real yellow mask 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри