SKINRx LAB Тканинна маска для надання сяяня

SKINRx LAB Тканинна маска для надання сяяня

SKINRx LAB Meda cera real yellow mask 

SKINRx LAB SKINRx LAB

ЦБ-00019799

SKINRx LAB

Наявність: Немає в наявності

65грн

Бренд: SKINRx LAB

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: Для сяяня, освітлення, знімає запалення

SKINRx LAB Meda cera real yellow mask Тканинна маска для надання сяяня

Серія тканинних масок від SKINRx LAB на основі патентованого комплексу Madecera і різних натуральних активних компонентів (такі, як фрукти, рослини, ягоди і т.д.), допомагає ефективно боротися з різними проблемами шкіри: тьмяний і нерівний колір шкіри обличчя, сухість і лущення.

Жовта тканинна маска лінійки Re-fine:

Тканинна маска насичує шкіру вітамінами і зволожуючими компонентами, має антиоксидантну дію, м'яко освітлює шкіру, вирівнюючи загальний тон, надає природне сяйво і здоровий блиск.
В основу формули MadeCera Real Mask з лінійки Re-vitalize входить патентований комплекс MadeCera, що складається з кераміди і Мадекасосіда (з чого і складається назва продукту Madecasosside + Ceramide).

Склад посилений натуральними компонентами - Екстракт Лимона, насичений вітаміном С, який направлено бореться з вільними радикалами і передчасним старінням, має ряд корисних властивостей: сприяє освітленню шкіри і повернення їй сяйва, створює захисний бар'єр на поверхні епідермісу від втрати вологи і від зовнішніх негативних впливів.

Екстракт Манго, що містить Вітамін А, допомагає наситити зневоднений шкіру живлющою вологою, і подарує сяйво. Екстракт обліпихи ,в яких міститься майже повний набір всіх відомих вітамінів - вітамін С (більше ніж в Апельсині в 3 рази), вітаміни групи К, вітаміни групи В, вітамін Е і також інші корисні речовини.

Обліпиха ефективно знімає запалення і почервоніння, усуває лущення, підвищує пружність шкіри і захищає її від вільних радикалів (будучи антиоксидантом).

До складу маски також входить Ніацинамід - потужний і безпечний відбілюючий компонент, направлено бореться з тьмяністю і нерівномірним кольором обличчя, зменшує гіперпігментацію і більш того, сприяє розгладженню зморшок (збільшує вироблення колагену).
Основа маски, рясно просочена есенцією, зроблена з 100% целюлози, добре утримує просочення, щільно прилягає до обличчя, повторюючи його контури і міцно тримається на місці.

Спосіб застосування:

На попередньо очищену і тонізовану шкіру обличчя рівномірно накладіть маску, уникаючи зони навколо очей і губ. Залиште на 10-20 хв. Акуратно зніміть маску і ніжними рухами помасажуйте залишки есенції на шкіру до повного поглинання.

Напиши відгук
SKINRx LAB Освіжаюча тканинна маска

SKINRx LAB Освіжаюча тканинна маска

SKINRx LAB Meda cera real red mask 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри