Some by mi Набір для відбілення з фруктом юджі

Some By Mi Набір для відбілення з екстрактом Юджі

Some By Mi Yuja Niacin 30 Days Brightening Starter Kit 

Some by mi Some by mi

ЦБ-00017094

Some by mi

Наявність: Немає в наявності

565грн

Бренд: Some by mi

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Всі типи

Призначення: Освітлення

Some By Mi Yuja Niacin 30 Days Brightening Starter Kit Набір Тонер, Сироватка, Крем-гель і Маска освітлюючі з екстрактом Юджі 

Набір Yuja Niacin 30 Days Brightening Starter kit складається з чотирьох продуктів: тонера, сироватки, крем-гелю і нічної маски. Ці продукти насичують шкіру вітаміном С, надають зміцнюючу, оздоровлюючу і освітлюючу дію.

Тонер містить в складі екстракт цитруса Юдзу, ретельно очищає пори від забруднень, розгладжує мікрорельєф епідермісу, усуває сліди постакне, регулює вироблення шкірного себума. Екстракт магнолії, коптіса, Соссюра, апельсина, лілії і ніацинамід - освітлюють пігментні плями, активізують обмінні процеси в клітинах, нормалізують гідроліпідний баланс епідермісу.

Спосіб застосування: нанесіть тонер на чисте обличчя .

Сироватка містить арбутин і глутатіон, ці компоненти ефективно освітлюють шкіру, вирівнюють тон, підвищують тургор і еластичність дерми, усувають сухість, стягнутість і лущення шкіри.

Спосіб застосування: розподіліть сироватку на очищену, тонізуючу шкіру масажними рухами.

Крем гель знижує місцевий синтез меланіну, попереджає фотостаріння, зміцнює стінки капілярів і судин. В його основі цитрусові екстракти, які усувають тьмяний колір шкіри, дарують здорове сяйво, покращують мікроциркуляцію крові і живлення тканин. Екстракт лотоса, полину, огірка, чайного дерева, біотин, токоферол і аскорбінова кислота розгладжують мімічні зморшки, стимулюють вироблення власного колагену і еластину, усувають вугровий висип, акне і комедони.

Спосіб застосування: на очищене, тонізуюче обличчя нанесіть масажними рухами крем.

Маска містить екстракт туї, масло жожоба, аргінін, аденозин і мадекассосід, вони заспокоюють і відновлюють епідерміс, знижують трансепідермальну втрату вологи.

Спосіб застосування: за півгодини до сну нанесіть маску на чисту, тонізовану шкіру рівномірним шаром, вранці ретельно вмивайтеся.

Набір від Some by my надає комплексну освітлюючі і тонізуючу дію ,усуває нерівності шкіри.

Напиши відгук
Some By Mi Snail Truecica Miracle Repair Serum Відновлююча сироватка з муцином чорного равлика

Some By Mi Snail Truecica Miracle Repair Serum Відновлююча сироватка з муцином чорного равлика

Some By Mi Snail Truecica Miracle Repair Serum

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри