Huxley Заспокійлива відновлююча маска 120 мл

Huxley Заспокійлива відновлююча маска 120 мл

Huxley Healing Mask: Keep Calm, 120ml

Huxley Huxley

ЦБ-00012868

Huxley

Наявність: Немає в наявності

565грн

Об'єм: 120 гр

Бренд: Huxley

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Всі типи

Час застосування: Універсальний

Призначення: Заспокійлива

Тип маски для обличчя: Гелева

Huxley Healing Mask: Keep Calm

Заспокійлива маска відновлює втомлену і виснажену шкіру, глибоко зволожує, охолоджує і освіжає шкіру. Маска має протизапальну і заспокійливу дію на шкіру, зміцнює стінки кровоносних судин і покращує кровообіг. Має антиоксидантну дію, відновлюючи тонус і пружність шкіри.

Желеподібна текстура маски обволікає шкіру, надаючи їй додаткове зволоження, оновлюючи і заспокоюючи. Ідеально підходить для використання після тривалого перебування на сонці.

Маска складається з ретельно підібраних інгредієнтів натурального походження, які не дратують навіть дуже чутливу шкіру.

До склад засобу входить:

Екстракт опунції бореться з гіперкератозом, усуває сухість і лущення, пом'якшує, перешкоджає утворенню зморшок, живить шкіру, захищає і надає антиоксидантний ефект.

Завдяки екстремальним умовам, в яких опунція виживає в пустелі (відсутність води і перепади температур в 50 градусів), її насіння містять величезну концентрацію поживних речовин, в тому числі поліненасичених жирних кислот. Масло з них віджимають вручну: 1 літр - це близько мільйона насіння і 36 годин ручної праці.

Масло Ним активно бореться з висипаннями і акне, допомагає шкірі відновлюється, регулює діяльність сальних залоз.

Екстракт Алое чудово зволожує шкіру, не забиваючи при цьому пори і не провокуючи появу жирного блиску. Знімає почервоніння, свербіж і роздратування, загоює пошкодження, має антибактеріальний і тонізуючий ефект.

Екстракт Жимолості японської надає ефективну загоювальну, протизапальну і антисептичну дію. Служить для профілактики акне і купероза.

Екстракт Лотоса підтримує тургор шкіри, перешкоджає старінню, пригнічує вироблення меланіну, бореться з пігментацією.

Прополіс - це сильний протизапальний, протигрибковий і антибактеріальний інгрідієнт, що використовується в медицині і косметології для лікування акне, загоєння ран і опіків. Також, завдяки наявності в складі безлічі вітамінів і мікроелементів, прополіс живить шкіру, захищає її від шкідливого впливу навколишнього середовища, запобігає появі зморшок.

Екстракт Базиліка тонізує шкіру, розгладжує зморшки, усуває набряклість, покращує колір обличчя.

Гіалуронова кислота, яка проникає в глибокі шари епідермісу і утримує там необхідну кількість води, сприяє вирівнюванню рельєфу шкіри, надає їй здоровий, сяючий вигляд, стимулює синтез еластину і колагену.

Спосіб застосування:

Нанести невелику кількість маски на очищену суху шкіру, змити через 5-10 хвилин теплою водою. Використовувати 2-3 рази в тиждень і в міру необхідності.

Склад:

Opuntia ficus-indica stem extract, glucose, glycerin, butylene glycol, sucrose, sclerotium gum, opuntia ficus-indica fruit extract (opuntia ficus-indica seed oil), citrus unshiu peel extract, xanthan gum, melia azadirachta leaf extract, melia azadirachta flower extract, coccinia indica fruit extract, solanum melongena (eggplant) fruit extract, aloe barbadensis flower extract, lonicera japonica (honeysuckle) flower extract, platycodon grandiflorum root extract, centella asiatica extract, forsythia suspensa fruit extract, nelumbo nucifera seed extract, nelumbo nucifera seed extract, anemarrhena asphodeloides root extract, propolis extract, ocimum sanctum leaf extract, sodium hyaluronate, curcuma longa (turmeric) root extract, corallina officinalis extract, propanediol, water, disodium EDTA, caprylhydroxamic acid, 1,2-hexanediol, alcohol, phenoxyethanol, thylhexylglycerin, fragrance.

Напиши відгук
Huxley Зволожуючий гель для вмивання 10 мл

Huxley Зволожуючий гель для вмивання 10 мл

Huxley Cleansing gel Be Clean, Be moist 10 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри