Secret Key Антивіковий тонер із зміїним ядом

Secret Key Антивіковий тонер зі зміїною отрутою 150 мл

Secret Key Syn-Ake Anti Wrinkle & Whitening Toner 150 ml

Secret Key Secret Key

ЦБ-00007432

Secret Key

Наявність: Немає в наявності

485грн

Об'єм: 150 мл

Бренд: Secret Key

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: Боротьба з віковими змінами, відновлення, ліфтинг,пом'якшення, зволоження,усунення лущення шкіри

Вік: 35+

Secret Key Syn-Ake Anti Wrinkle & Whitening Toner Антивіковий тонер зі зміїною отрутою 150 мл

Завдяки високому вмістом трипептида нового покоління з дією, подібним дії отрути змії Tropidolaemus Wagleri, Syn-Ake допомагає мінімізувати м'язовий рух і таким чином розгладити зморшки зсередини.

Syn-Ake - високотехнологічний продукт, аналог пептиду змії. Syn-Ake є синтетичною речовиною, яка імітує функції зміїної отрути. Ця формула була розроблена для заморожування руху м'язів, які викликають зморшки і, отже, даючи їм можливість сповільнити процес старіння. Тонер очищає і освіжає шкіру, надає м'якість і нормалізує лужний баланс. Ефективно зміцнює і омолоджує шкіру.

Syn Ake серйозно конкурує з естетичною хірургією, особливо з уколами Ботокса. Отримані в ході досліджень результати доводять - виражені зморшки скорочуються до 68%. Цей результат був досягнутий головним чином завдяки розмірам молекул. Молекула ботулотоксину (основний інгредієнт Ботокса) складається з 27 амінокислот, iз-за її "складності" вона вводиться ін'єкційно, оскільки не може проникнути через гіподерму.

Молекула Syn Ake складається з 3 амінокислот, і, завдяки її розміру і простоті, вивільнившись з косметичного засобу вона проникає легко через гіподерму і досягає нервового закінчення. Досягнувши нервових волокон трипептид блокує нервову провідність, ніж знімає віковий м'язовий затиск, який утворює залом шкіри, видимий на поверхні як зморшка.

Результат як після уколу ботокса - шкіра розправляється, розгладжується, зморшки йдуть. Не містить парабенів, мінеральне масло, бензофенон, тваринні жири, барвники і спирт.

Протипоказання для засобів з ботокс-ефектом:

Оскільки засіб з ефектом ботокса - косметичний препарат, протипоказань до його використання набагато менше, ніж при ін'єкціях. І все ж вони є. Не рекомендуeтся користуватися під час вагітності та годування груддю, а також при схильності до набряклості, а також не слід наносити паралельно із засобами з AHA-кислотами, оскільки ці активні речовини нейтралізують один одного.

Спосіб застосування:

Після вмивання нанесіть необхідну кількість тонера за допомогою ватного диска на шкіру обличчя, дайте поглинутись.

Напиши відгук
Secret Key Гідрогелеві патчі для очей і скул

Secret Key Гідрогелеві патчі для очей і скул

Secret Key Pink Racoony Hydro-Gel Eye & Cheek Patch 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри