Secret Key Гідрогелеві патчі для очей і скул

Secret Key Гідрогелеві патчі для очей і скул

Secret Key Pink Racoony Hydro-Gel Eye & Cheek Patch 

Secret Key Secret Key

ЦБ-00019513

Secret Key

Наявність: Немає в наявності

75грн

Об'єм: 3 шт

Бренд: Secret Key

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: Освітлення, від зморшок, зволоження, заспокоєння

Secret Key Pink Racoony Hydro-Gel Eye & Cheek Patch Гідрогелеві патчі для очей і скул

Висока концентрація активних компонентів, практичність у використанні і чудовий результат - все це гідрогелеві патчі для очей і скул від корейського бренду Secret Key. Вони забезпечують дбайливий догляд за шкірою, допомагають усунути перші мімічні зморшки і позбавити від слідів втоми, а також зволожують і тонізують епідерміс. Завдяки оригінальній і зручній формі вироби легко розділяються на два невеликих. Вони щільно прилягають до шкіри, що забезпечує проникнення корисних речовин.

Активні компоненти і збалансована формула посилюють вплив Secret Key Pink Racoony Hydro-Gel Eye & Cheek Patch. Гліцерин пом'якшує епідерміс і розгладжує невеликі зморшки. Екстракт троянди ефективно бореться з подразненнями і слідами втоми, зволожує шкіру, а гідролізований колаген запобігає втраті цінної вологи. Колоїдне золото активізує обмінні процеси і виводить токсини, наповнює шкіру сяйвом.

Спосіб застосування:

Провести підготовчі процедури, очистити і висушити шкіру. Розмістити патчі в обраній зоні (під очима, носогубні складки, інша область обличчя). Відпочити тридцять хвилин. Зняти патчі, допомогти поглинутись залишкам поживних компонентів.

Напиши відгук
Secret Key Антивіковий тонер зі зміїною отрутою 150 мл

Secret Key Антивіковий тонер зі зміїною отрутою 150 мл

Secret Key Syn-Ake Anti Wrinkle & Whitening Toner 150 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри