Secret Key Антивіковий крем для очей зі змііною отрутою 30+

Secret Key Антивіковий крем для очей зі змііною отрутою 30+

Secret Key Syn-Ake Anti Wrinkle Whitening Eye Cream

Secret Key Secret Key

ЦБ-00007388

Secret Key

Наявність: Немає в наявності

465грн

Об'єм: 15 г

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Універсальний

Призначення: Антивіковий

Вік: 30+

Secret Key Syn-Ake Anti Wrinkle Whitening Eye Cream Антивіковий крем для очей 

Косметичні засоби нового покоління, розроблені корейськими фахівцями, набувають все більшої популярності серед українських покупців. Найбільше, прекрасних леді цікавить можливість продовжити молодість обличчя і тіла, усунути зморшки, розгладити шкіру, повернути їй шовковисту ніжність і сяйво.

Бренд Secret Key представляє крем для догляду за шкірою навколо очей Syn-Ake Anti Wrinkle & Whitening Eye Cream. Основний діючий інгредієнт - омолоджуючий зміїний пептид Syn-Ake, що володіє, в тому числі, відбілюючим ефектом. Відповідно до заяв виробника застосування крему істотно змінює структуру шкіри, одночасно надає їй свіжість і пружність, розгладжує зморшки і активно перешкоджає утворенню нових. Шкіра набуває здорового рівного тону, виглядає красиво і молодо. Крем освітлює пігментні плями, зменшує їх розміри і яскравість, підвищує пружність шкіри. Крім пептиду Syn-Ake, до складу косметичного засобу входять: масло ши, екстракт ікри, аденозин, арбутин, пантенол. Мінеральних масел, бензофенону, барвників і тваринних жирів в складі крему  немає.

Спосіб застосування

Нанесіть необхідну кількість крему на шкіру навколо очей, дайте вбратися. Так само крем з пептидами Syn-Ake відмінно підходить для підтримки ефекту ін'єкцій ботокса в проміжках між процедурами.

Напиши відгук
Secret Key Гідрогелеві патчі для очей і скул

Secret Key Гідрогелеві патчі для очей і скул

Secret Key Pink Racoony Hydro-Gel Eye & Cheek Patch 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри