Farm stay Зміцнюючий крем для шкіри навколо очей 50 мл

Farm stay Зміцнюючий крем для шкіри навколо очей 50 мл

FarmStay Ceramide Firming Facial Eye Cream 50 ml

FarmStay FarmStay

ЦБ-00017352

FarmStay

Наявність: Немає в наявності

245грн

Об'єм: 50 мл

Бренд: Farm stay

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: Відновлення, розгладження, зволоження

FarmStay Ceramide Firming Facial Eye Cream Зміцнюючий крем для шкіри навколо очей 50 мл

Крем FarmStay Ceramide Firming Facial Eye Cream з керамідами зміцнює і зволожує ніжну шкіру навколо очей. Трегалоза, яка входить в косметичний склад , створює тонкий бар'єр з вологи, щоб зберегти рівень зволоженості шкіри протягом тривалого часу. Трегалоза є полісахаридом, який посилює зволожуючі і пом'якшуючі властивості крему. Також компонент допомагає відновити порушений бар'єр епідермісу і підсилює його захисні функції.

Завдяки керамідам суха і чутлива шкіра отримає необхідний заряд корисних мікроелементів, які зроблять її доглянутою, здоровою і молодою, наповнять вологою, усунуть ознаки втоми і наслідки впливу навколишнього середовища. Ніацинамід, який входить до складу крему, згладжує шкірний рельєф, усуває тьмяний відтінок шкіри і робить погляд виразнішим і свіжим. Екстракт центели азіатської містить корисні вітаміни C, A, B1, B2 і таким чином допомагає в боротьбі зі зморшками.

Центела покращує кровообіг , зменшує втрату вологи і сприяє відновленню клітин. Мадекассосід знижує подразнення шкіри, усуває лущення, забезпечує підтягаючий ефект, сприяє загоєнню і відновленню шкіри. Регулярне використання крему з керамідами FarmStay Ceramide Firming Facial Eye Cream допоможе зміцнити, освітлити і мінімізувати зморшки на шкірі навколо очей.

Спосіб застосування:

Нанести крем на очищену і тонізовану шкіру. Використовувати вранці і ввечері.

Напиши відгук
Farm stay Антивіковий крем з керамідами для шкіри навколо очей 50 мл

Farm stay Антивіковий крем з керамідами для шкіри навколо очей 50 мл

FarmStay Ceramide Age Corrector Eye Cream

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри