Pyunkang Yul Живильний крем під очі 25 мл

Pyunkang Yul Живильний крем під очі 25 мл

Pyunkang Yul Black Tea Eye Cream 25 ml

Pyunkang yul Pyunkang yul

ЦБ-00019021

Pyunkang yul

Наявність: Немає в наявності

785грн

Об'єм: 25 мл

Бренд: Pyunkang Yul

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: Вирівнює текстуру і розгладжує зморшки, має освітлюючу дію, чудово освіжає погляд, зменшуючи припухлості під очима

Pyunkang Yul Black Tea Eye Cream Живильний крем під очі 25 мл

Омолоджуючий крем для комплексного догляду за ніжною шкірою навколо очей. Унікальний склад, насичений маслами ши, макадамії, гіалуронової кислоти, керамідами і чорним чаєм, допомагає крему проявляти інтенсивно зволожуючу, тонізуючу дію, засіб повноцінно насичує шкіру корисними поживними речовинами, вирівнює текстуру і розгладжує зморшки, має освітлюючу дію, чудово освіжає погляд, зменшуючи припухлості під очима.В основі складу засобу містяться унікальні компоненти, спрямовані на омолодження шкіри - Комбуча і Пептиди.

Комбуча або Ферментований екстракт чорного чаю, є відмінним джерелом антиоксидантів (поліфенол, катехін), які захищають шкіру від впливу вільних радикалів і уповільнюють старіння, ущільнює підшкірну жирову тканину так, немов зсередини трохи підніме шкіру, за рахунок чого забезпечує anti-age ефект.

Зволожують, вирівнюють тон шкіри, освітлюють і роблять текстуру рівнішою, еластичною, підвищують пружність шкіри за рахунок стимуляції вироблення колагену і еластину, ефективно регенерують і загоюють шкіру. Так же склад збагачений поживними компонентами, такими як масло ши - насичує комплексом вітамінів, амінокислот і інших корисних мікроелементів, глибоко зволожує всі шари дерми, підтягує шкіру, робить її більш пружною і еластичною.

Бета-глюкан, натуральний полісахарид, виявлений у грибів, активно підвищує захисні функції шкіри і живить шкіру.Всі інгредієнти в складі сертифіковані EWG і безпечні для використання.Засіб є гіпоалергенним, дерматологічні протестовано і визнано безпечним для чутливої ​​шкіри обличчя.

Спосіб застосування:

Нанесіть засіб на шкіру навколо очей, круговими рухами розподіліть до повного поглинання. Засіб також може бути використано для всього обличчя або локально на ділянки шкіри, які вимагають омолоджуючий дії (лоб, шия, носогубкі).

Напиши відгук
Pyunkang Yul Black Tea Time Reverse Eye Patch 60 шт

Pyunkang Yul Black Tea Time Reverse Eye Patch 60 шт

Pyunkang Yul Патчі з чорним чаєм 60 шт

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри