Bentone Fermentation eye cream 10 g

Bentone Fermentation eye cream 10 g

Bentone Fermentation eye cream 10 g

Benton Benton

ЦБ-00019745

Benton

Наявність: Немає в наявності

350грн

Об'єм: 10 г

Бренд: Bentone

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: Відновлює захисні функції і активізує процеси клітинного оновлення

Bentone Fermentation eye cream Ферментативний Крем для шкіри навколо очей 10 г

Функціональна серія для зменшення зморшок і інших ознак старіння.У складі антивікового крему під очі Benton Fermentation Eye Cream використовуються дорогі ферментовані інгредієнти, такі ж, як і в косметиці люкс класу. Комбінація активних ферментованих інгредієнтів і керамідів ефективно боряться зі зморшками, надаючи інтенсивне омолодження шкіри.

Особливості крему під очі Benton:

завдяки високій проникаючій здатності ферментованого компонента галактомісіс, покращує засвоєння шкірою активних речовин і стимулює процеси клітинного оновлення
бета-глюкан і аденозин активізують синтез колагену, сприяють ущільненню шкіри і забезпечують видиме зменшення тонких ліній і зморшок
швидко поглинається, не залишаючи жирної плівки, і не викликає набряків

Ферментативні компоненти в кремі

Фільтрат ферменту галактомісіс - екстракт дріждьових грибків, ефективно живить шкіру, сприяє її пом'якшення і зволоження, покращує колір обличчя, а також підвищує інтенсивність клітинних обмінних процесів в шарі епідермісу. Крім того, спостерігається нормалізація секреції сальних залоз і зменшення інтенсивності запальних процесів.

Фільтрат ферментативного лізата - це суміш біологічно активних речовин, отриманих методом біофрагментаціі, з лізата біфідобактерій. Фермент ефективно захищає шкіру від ушкоджень, володіючи сильною анті-імуносупресивною активністю, а також стимулює відновлення ДНК.

Керамід або церамід - один з ліпідів, які допомагають утримувати вологу в шкірі. Згодом шкіра втрачає здатність виробляти кераміди самостійно в достатній кількості. Кераміди - це біологічні витяжки з тканини тварин, тому через складність створення такого косметичного продукту, його вартість не може бути низькою. Втрата і недолік керамідів робить шкіру сухою і схильною до подразнення, захисні функції шкіри порушуються і ми отримуємо алергічні реакції, чутливість, лущення. Поступово керамідів в шкірі стає все менше і менше. До 60 років шкіра людини стає приблизно на 30% тонше.

Спосіб застосування:

Видавіть незначну кількість крему на подушечки пальців і трохи розтерти його між кінчиками пальців, потім нанесіть на зону навколо очей. Для максимального ефекту рекомендується використовувати два рази в день (вранці і ввечері) після очищення, тонера, есенції і перед кремом для обличчя.

Напиши відгук
Benton Cacao Moist and Mild Toner 150 ml

Benton Cacao Moist and Mild Toner 150 ml

Benton Зволожуючий тонер з екстрактом какао 150 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри