Enough Антивіковий крем для повік з пептидами 30 мл

Enough Антивіковий крем для повік з пептидами 30 мл

Enough 8 Peptide Sensation Pro Balancing Eye Cream 30 ml

Enough Enough

ЦБ-00019639

Enough

Наявність: Немає в наявності

195грн

Об'єм: 30 мл

Бренд: Enough

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Корея

Вік: 30+

Enough 8 Peptide Sensation Pro Balancing Eye Cream Антивіковий крем для повік з пептидами 30 мл

Омолоджуючий крем для повік з пептидами Enough 8 Peptide Sensation Pro Balancing Eye Cream має яскраво виражений підтягуючий і ліфтинг ефект. Розгладжує дрібні мімічні зморшки і скорочує вираженість більш глибоких, підтримує пружність і еластичність шкіри, зміцнює тургор і уповільнює процеси старіння. Крем для повік надає зміцнюючу дію, розгладжує гусячі лапки і шкірні заломи, підтягує і підвищує пружність. Завдяки ефекту ліфтингу результат помітний вже після декількох застосувань, шкіра стає більш підтягнутою, еластичною, а глибина зморщок скорочується.

Основні інгредієнти:

Комплекс з 8 пептидів покращує функціонування всіх клітинних систем, захищає шкіру від зневоднення і агресивних факторів зовнішнього середовища, тому надає не просто поверхневий омолоджуючий ефект, а суттєво уповільнює процеси старіння.

Екстракт фукуса пухирчастого сприяє посиленню клітинної регенерації, діє як пом'якшувальний, заспокійливий агент, що розгладжує зморшки. Робить шкіру еластичною і підтримує її в хорошому стані.

Гіалуронова кислота забезпечує довгострокове і високоінтенсивне зволоження шкіри, захищає від зневоднення і передчасних зморшок, стимулює клітинне оновлення, загоює ранки і тріщинки. Екстракт центели покращує мікроциркуляцію, зменшує венозну гіпертензію, зміцнює капіляри. Також екстракт має протизапальну дію, забезпечує антиоксидантний захист, послаблює негативний вплив ультрафіолету.

Бета-глюкан не тільки прекрасно зволожує шкіру, але і підвищує імунітет, захищає клітини шкіри від шкідливої ​​дії УФ випромінювання, стимулює утворення колагену і глікопротеїнів, запобігає зовнішні ознаки старіння, має ранозагоювальну і протизапальну дію.

Спосіб застосування:

На очищену шкіру навколо очей нанести крем і легко нанести його подушечками пальців. Уникати потрапляння в очі.

Напиши відгук
Enough Антивіковий Ліфтинг крем 50 мл

Enough Антивіковий Ліфтинг крем 50 мл

Enough Ultra X10 Collagen Pro Marine Cream 50 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри