Marvis Wonders of the world Набір зубних паст трьох смаків

Marvis Wonders of the world Набір зубних паст трьох смаків

Marvis Подарунковий набір зубних паст трьох смаків

Marvis Marvis

ЦБ-00019674

Marvis

Наявність: Немає в наявності

380грн

Об'єм: 3 x 25ml

Бренд: Marvis

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Італія

Призначення: Очищення

Marvis Wonders of the World Toothpaste Gift Set Подарунковий набір з трьох зубних паст смаків

Три різних пасти призначені для ідеального очищення, відбілювання зубів, захисту їх від карьєсу, а ясен - від кровоточивості. Розмір тюбиків дозволить брати їх з собою навіть в подорож, а також допоможе кожному знайти свій улюблений смак.

У набір входять 3 зубних пасти з ароматами:

Зубна паста Karakum - хвилююче уявну подорож по Чорному морю до Персії, монгольським пустелях і східному Китаю магічним чином втілено в зубній пасті Karakum, смак якої наповнений найкращою перцевою м'ятою, солодкістю апельсинового соку, а також чарівним ароматом кардамону, рідкісної східної пряності, що забезпечує довгограюче відчуття свіжості.

Зубна паста Royal - розкішні і елегантні подорожі на "Східному експресі" надихнули на створення зубної пасти Royal з унікальним витонченим смаком, який поєднує аромати масла італійського лимона, мандарина, екстракту троянди і мускатного горіха. Це запаморочливо пікантне поєднання, посилене м'ятою, забезпечує абсолютно новий сенсорний досвід.

Зубна паста Rambas - натхненні пляжами і екзотичною атмосферою тропічних островів, зубна паста Rambas володіє фруктовим, оксамитовим смаком, який поєднує в собі стиглий персик, солодкий ананас і відтінок солодкого манго сорту Альфонсо. Багатий аромат м'яти створює тривале відчуття яскравою свіжості.

Marvis - професійний догляд за порожниною рота. Запобігає утворенню зубного нальоту. Антікарієсний догляд, відбілювання, усунення запаху. Антибактеріальну і протизапальну дію. Історія марки Marvis бере початок в 1950-х роках в Італії, коли засновник легендарного бренду Proraso, Людовіко Мартеллі, створює ще один дійсно унікальний бренд. Експериментуючи з найсміливішими поєднаннями і поступово розширюючи лінійку смаків, Marvis вдалося створити унікальну колекцію зубних паст, до сих пір не має аналогів на сучасному ринку.

Напиши відгук
Marvis Black Forest 75 ml

Marvis Black Forest 75 ml

Marvis Зубна паста Чорний ліс 75 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри