Medi-peel Набір пептидний-пінка для вмивання,гель для вмивання,крем для обличчя, крем для шиї

Medi - Peel Набір пептидний Premium Daily Care Kit


Medi Peel Premium Daily Care Kit (foam / 15ml + gel / 15ml + cr / 10ml + cr / 10ml)

Medi Peel Medi Peel

ЦБ-00017085

Medi Peel

Наявність: Немає в наявності

645грн

Бренд: Medi - Peel

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Корея

Призначення: Антивікова, відновлення, ліфтинг, від перших ознак старіння, очищення, розгладження, пом'якшення, зволоження

Вік: 25+

Medi-peel Набір пептидний-пінка для вмивання,гель для вмивання,крем для обличчя, крем для шиї 

  • Очищаюча пінка з натуральних компонентів - Medi Peel Phytojours Foam Cleanser(15 мл).
  • Очищуючий Фітогель з аквапорінов і пептидним комплексом - Medi Peel Phytojours Gel Cleanser(15 мл).
  • Омолоджуючий крем з пептидами - Medi Peel Volume TOX Cream Peptide(10 мл).
  • Пептидний крем для шиї і декольте - Medi Peel Naite Thread Neck Cream(10 мл).

Medi Peel Phytojours Foam Cleanser Очищаюча пінка з натуральних компонентів 

Пінка для вмивання з комплексом рослинних екстрактів, аквапорінов і пептидами створена для делікатного очищення шкіри. Завдяки натуральному складу пінка дуже м'яко впливає на шкіру, не викликає подразнення і не руйнує захисний бар'єр. При цьому засіб відмінно справляється з забрудненнями і має ряд корисних властивостей. Заспокоює шкіру, знімає подразнення, почервоніння, свербіж, нормалізує виділення шкірного себума, вирівнює мікрорельєф шкіри, інтенсивно зволожує ,робить шкіру більш м'якою і еластичною, позбавляє від відчуття сухості і стягнутості, бореться з зневоднення, захищає шкіру від пошкодження токсинами, має омолоджуючу дію. До складу пінки входять аквапоріни - протеїни, які в 100 разів полегшують проникнення вологи в шкіру, відновлюють гідроліпідний бар'єр і нормалізують клітинний водообмін.

Medi Peel Phytojours Gel Cleanser Очищає Фітогель з аквапорінов і пептидним комплексом 

Ніжний гель на основі рослинних компонентів створений для делікатного очищення шкіри. На відміну від агресивних засобів для вмивання, фітогель не викликає сухості і роздратування, а приносить лише користь вашій шкірі. М'яко видаляє забруднення з поверхні шкіри. Очищає пори, знижує жирний блиск, контролює роботу сальних залоз, заспокоює подразнену шкіру, знімає запалення, зволожує, перешкоджає сухості і стягнутості, пом'якшує шкіру, захищає від пошкодження токсинами.

Medi Peel Volume TOX Cream Peptide Омолоджуючий крем з пептидами

Крем зібрав в собі комплекс компонентів, спрямованих на боротьбу зі старінням, які не сушать, сприяють інтенсивному зволоженню і працюють на всіх шарах епідермісу.Крем підвищує пружність і еластичність шкіри, розгладжує і скорочує глибину зморшок, зміцнює овал обличчя, вирівнює рельєф і підтримує оптимальний рівень вологи. Покращує функціонування всіх клітинних систем, захищає шкіру від старіння, відновлює захисний бар'єр і омолоджує.

Додаткові діючі компоненти:

- Гіалуронова кислота (4 види).
- Кетон малини.
- Екстракт евкаліпта.
- Аденозин.

Medi Peel Naite Thread Neck Cream Пептидний крем для шиї і декольте 

Крем для шиї Medi-peel Naite Thread Neck Cream на основі біо-пептидів, розроблених Penta Pampha, французькою косметичною компанією з досліджень і розробки сировини. Ці пептиди можна використовувати протягом тривалого часу без обмежень.

Крем створений спеціально для підтримки молодості і пружності зрілої шкіри, а також для розгладження зморшок в області шиї і зони декольте. Крем глибоко живить шкіру, насичує клітини вологою, надає ліфтинг-ефект, усуває сухість і в'ялість шкіри.

Напиши відгук
Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Derma Maison 3X Eye Cream 40 g

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри