Подарунковий набір Hair New year

Подарунковий набір Hair New Year

ЦБ-00022318

Наявність: Немає в наявності

499грн

Подарунковий набір Hair New Year

В набір входить :

  • Bio World Secret Life Detox Therapy Зміцнюючий спрей-термозахист 250 мл.
  • Ellips Hair Vitamin Shiny Black with Kemeri & Aloe Vera Oil Вітаміни для волосся "Нічне сяйво" з фундуком та маслом Алое Вера
  • Ellips Hair Vitamin Вітаміни для волосся "Сяйво кольору" (6x1мл).
  • Mr.Sсrubber Sweet Berry Кавовий скраб для тіла зі смаком шоколаду.
  • Mr.Scrubber Hyaluronic acid face tonic 0,7% Тонер для обличчя з гіалуроновою кислотою 30 мл.
  • JMsolution Active SeaHorse Firming Mask Prime Тканинна маска з екстрактом морського коника.
  • Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Acai Berry Тканинна маска з екстрактом ягід асаї.

Bio World Secret Life Detox Therapy Зміцнюючий спрей-термозахист 250 мл

Особливості спрею-зміцнення "Термозахист" Bio World Secret Life Detox Therapy:

  • захищає волосся від агресивної дії високих температур у діапазоні від 180 °C (фен, праска) до 300 °C (професійне ламінування);
  • технологія SILSOFT AX-E запобігає підняттю лусочок кутикули, робить волосся гладким і блискучим;
  • комплекс вітамінів В5, С та Е захищає локони від пересушування, бореться з ламкістю та випадінням;
  • оберігає волосся від негативного впливу ультрафіолетового випромінювання;
  • полегшує розчісування та процес створення укладання;
  • залишає на волоссі легкий приємний аромат.

Ellips Hair Vitamin Shiny Black with Kemeri & Aloe Vera Oil Вітаміни для волосся "Нічне сяйво" з фундуком та маслом Алое Вера

Забезпечити волоссю живлення корисними речовинами стало вкрай легко. Інноваційні вітаміни для волосся «Нічне сяйво» з фундуком та маслом алое вера від індонезійського бренду Ellips ретельно доглядають за вашими локонами, роблячи їх блискучими і слухняними. Капсули дуже зручно застосовувати. До їх складу входять живильні компоненти, в числі яких і цінне масло алое вери, яке допомагає волоссю стати міцним, сильним, шовковистим і гладким. Засіб також містить масло фундука, яке зволожуює волосся. Поєднання вітамінів А, С, Е і провітамін В5 потужно оздоровлює локони і захищає їх від шкідливого ультрафіолету. Марокканське масло сприяє засвоєнню всіх корисних складових продукту.

Ellips Hair Vitamin Nutri Color With Triple Care Вітаміни для волосся "Сяйво кольору"

Якщо ви хочете забезпечити волоссю високий рівень турботи і гарантувати повноцінний догляд, зверніть увагу на вітаміни «Сяйво кольору» від популярного бренду Ellips. Засіб створено спеціально для захисту відтінку фарбованого волосся, стимулює процес відновлення, інтенсивно зволожує.

Важливою перевагою б'юті-продукту є здатність швидко вбиратися. Масляниста консистенція зручна у використанні, оскільки легко розподіляється і не обтяжує волосся. Засіб не вимагає змивання. Вже після першого застосування ви помітите, що ваші пасма стали ще більш гладкими і шовковистим, набули дивовижний здоровий блиск і радують слухняністю. Будьте впевнені в своїй досконалості, а Hair Vitamin Nutri Color With Triple Care буде вашим маленьким секретом.

Mr.Sсrubber Sweet Berry Кавовий скраб для тіла зі смаком шоколаду

Свіжозмелені зерна арабіки та робусти м'яко і ретельно очищають шкіру, вирівнюють її, запобігають появі та усувають видимі прояви целюліту, зменшують кількість і глибину розтяжок. 7 цінних масел в складі глибоко живлять, додатково пом'якшують і тонізують шкіру. Тіло після скрабування виглядає ідеально зволоженим і доглянутим, набуває ніжний і тонкий аромат шоколаду.

Mr.Scrubber Hyaluronic acid face tonic 0,7% Тонер для обличчя з гіалуроновою кислотою 30 мл

Тонер для обличчя з гіалуроновою кислотою Hyaluronic Acid face tonic 0,7% допомагає відновити природний тонус, підвищує пружність та еластичність шкіри, усуває в’ялість і сухість шкіри.

Як працює:

Гіалуронова кислота – це найважливіший компонент епітеліальної тканини. Вона дивовижним чином зволожує шкіру, регулює швидкість поглинання вологи залежно від сезону, клімату, віку. 

Гідролат троянди делікатно зволожує і тонізує шкіру, заспокоює її після довгого перебування на сонці чи вітрі, усуває сліди втоми, вирівнює тон і мікрорельєф, пришвидшує оновлення і запобігає передчасному старінню. Завдяки м’якій дезінфікуючій і в’яжучій дії дозволяє усунути запальні процеси, лущення, почервоніння.

JMsolution Active SeaHorse Firming Mask Prime Тканинна маска з екстрактом морського коника

Зміцнююча тканинна маска для обличчя з екстрактом морського коника і потрійної гіалуронової кислотою оживляє тьмяну і втомлену шкіру. Містить екстракт морського коника, який надає шкірі життєву силу, забезпечує потужне зволоження, пружність і живлення. Також в складі є комплекс натуральних екстрактів з полину, чорнобривців і коралина, який заспокоює поразнену шкіру. Маска підвищує пружність і еластичність шкіри, роблячи її гладкою і сяючою.

Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Acai Berry Тканинна маска з екстрактом ягід асаї

Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Acai Berry - поживна тканинна маска з екстрактом ягід асаї, який є сильним антиоксидантом, зміцнює шкіру і захищає її від шкідливого впливу вільних радикалів.

Активні компоненти:
  • екстракт центели азіатської - має заспокійливу дію, знімає подразнення і прискорює регенерацію;
  • екстракт ягід асаї - потужний антиоксидант, зміцнює шкіру і сповільнює процеси старіння;
  • екстракт ромашки - має антиоксидантні властивості, заспокоює і регенерує;
  • гіалуронат натрію - натрієва сіль гіалуронової кислоти, пов'язує воду в епідермісі і підвищує рівень зволоження шкіри.
Напиши відгук
Xmas Travel Volume

Xmas Travel Volume

Xmas Travel Volume

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри