Medi - Peel Ампульна сироватка с золотом 24К для еластичности шкіри

Medi - Peel Ампульна сироватка с золотом 24К для еластичности шкіри

Medi - Peel Luxury 24K Gold Ampoule

Medi Peel Medi Peel

ЦБ-00017079

Medi Peel

Наявність: Немає в наявності

645грн

Об'єм: 100 мл

Бренд: Medi - Peel

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Корея

Призначення: Ліфтинг дія

Medi - Peel Luxury 24K Gold Ampoule Ампульна сироватка с золотом 24К для еластичности шкіри

Ампула з золотом 24К для еластичності шкіри Medi - Peel Luxury 24K Gold Ampoule володіє розгладжуючим і відновлюючими властивостями.

Засіб підтягує шкіру і зміцнює контури обличчя, надає дію ліфтингу і підвищує пружність шкіри. Сприяє розгладженню шкірних заломів і зменшує глибину мімічних зморшок. Усуває сухість і лущення, інтенсивно зволожує і наповнює шкіру живильні речовини. Підвищує імунітет, повертає обличчю свіжість і здорове сяйво.

Комплекс з 5-ти видів пептидів спрямований на глибоко комплексно омолодження шкіри, уповільнює процеси старіння, розгладжує зморшки і зменшує їх вираженість.

Особливості ампули для еластичності шкіри:

  • 99,9% колоїдного золота;
  • Допомагає в боротьбі зі старінням шкіри;
  • Надає дію ліфтингу і підвищує пружність шкіри;
  • Прискорює процеси регенерації і загоює запалення;
  • Містить комплекс з 5-ти факторів росту;
  • Відмінно зволожує і підходить в якості бази під макіяж.

Колоїдне золото 24К - підвищує тургор, володіє фотопротекторнимі властивостями, захищаючи шкіру від ультрафіолету, освітлює пігментацію, підсилює ступінь проникнення активних компонентів в глибокі шари.

Комплекс з 5 видів пептидів - збільшують пружність і еластичність шкіри, прискорюють процеси вироблення організмом власних волокон колагену і еластину. Зменшують глибину зморшок і перешкоджають обвисання шкіри. Зміцнюють захисний бар'єр шкіри.

Гіалуронова кислота - забезпечує довгострокове і високоінтенсивне зволоження шкіри, захищає від зневоднення і освіти передчасних зморшок, стимулює клітинне оновлення, загоює ранки і тріщинки.

Ніацинамід - сприяє стимуляції синтезу колагену і поліпшення захисних функцій шкіри, допомагає знизити трансепідермальних втрату вологи зі шкіри та знизити пігментацію, пом'якшує, підвищує еластичність шкіри, зволожує, звужує пори, заспокоює, освітлює.

Алантоїн - надає пом'якшувальну дію, зволожує, допомагає звузити пори і нормалізувати роботу сальних залоз, знімає запалення, заспокоює чутливу і роздратовану шкіру.

Пантенол - стимулює відновлення цілісності шкірних покривів, знімає почервоніння і роздратування, має ранозагоювальні властивості.

Аденозин - потужний "омолоджуючий компонент". Підтягує шкіру, підсилює вироблення колагену, сприяє зменшенню кількості зморшок, гальмує процеси старіння шкіри.

Спосіб застосування:

Нанесіть велику кількість засоби на шкіру легкими масажними рухами.

Напиши відгук
Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Derma Maison 3X Eye Cream 40 g

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри