Dr.Jart+ Mission clear Tea tree Набір мініатюр чайне дерево

Dr.Jart+ Mission clear Tea tree Набір мініатюр чайне дерево

Dr.Jart+ Подарунковий набір мініатюр чайне дерево

Dr.Jart+ Dr.Jart+

ЦБ-00022380

Dr.Jart+

Наявність: Немає в наявності

965грн

Бренд: Dr.Jart+

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Dr.Jart+ Mission Clear Tea Tree Подарунковий набір мініатюр чайне дерево

У набір входить:

  • Dr.Jart+ Ctrl-A Teatreement toner Тонер для проблемної шкіри 20 мл.
  • Dr.Jart+ Ctrl-A Teatreement Cleansing Foam Пінка для вмивання з екстрактом чайного дерева 20 мл.
  • Dr.Jart+ Ctrl-A Teatreement Moisturizer Лікувальний зволожуючий крем 10 мл.
  • Dr Jart Cicapair Tiger Grass Color Correcting Treatment SPF 30 5 мл.

Dr.Jart+ Ctrl-A Teatreement toner Тонер для проблемної шкіри 20 мл

Тонер Dr.Jart+ Ctrl-A Teatreement toner на основі комплексу чайного дерева допоможе привести в норму pH баланс, сприяти контролю роботи сальних залоз, а також заспокоїти та оздоровити шкіру в цілому.

Комплекс TeaTreetment, що складається з двох частин "Tea Tree" і "-ment" означає лікування з використанням чайного дерева. Такий комплекс (екстракт чайного дерева, масло чайного дерева, екстракт листя чайного дерева) відмінно підійде в догляді за проблемною шкірою. Продукт допоможе відновити оптимальний кислотно-лужний баланс шкіри, зніме запалення і заспокоїть подразнену шкіру.

Dr.Jart+ Ctrl-A Teatreement Cleansing Foam Пінка для вмивання з екстрактом чайного дерева 20 мл

Лікувальна гель-пінка для вмивання з австралійським чайним деревом м'яко й делікатно очищає шкіру, видаляє всі забруднення і надлишки шкірного себума. Чайне дерево нормалізує роботу сальних залоз, знижує жирність шкіри, володіє антибактеріальною дією і допомагає в лікуванні акне.

Гель пінка підходить для проблемної і чутливої ​​шкіри, дуже м'яко впливає на поверхню епідермісу, не викликаючи свербіння і подразнення, ефективно очищає, знімає запалення і запобігає повторній появі акне. Кислотно - лужний рівень пінки рН-5.5 - відповідає оптимальному показнику рН нашої шкіри. Таким чином, продукт нейтралізує агресивну дію проточної води, знезаражує і зберігає вологу в клітинах епідермісу.

Dr.Jart+ Ctrl-A Teatreement Moisturizer Лікувальний зволожуючий крем 10 мл

Формула Tea Treatment - це крем який допомагає збалансувати рН і доглянути за проблемною шкірою. Володіє активною зволожуючою діює, доглядає за порами, покращує текстуру шкіри, перешкоджаючи розширенню пор, відновлює оптимальний гідро-ліпідний бар'єр шкіри. Сприяє звуженню пор.

Масло чайного дерева є найпотужнішим антисептиком, і володіє хорошою протизапальною, бактерицидною, протигрибковою, противірусною і ранозагоювальною діями. Завдяки цим властивостям, його активно використовують в догляді за жирною і проблемною шкірою обличчя, яка страждає від появи прищів, і іншого роду гнійничкових висипань.

Dr. Jart+ Cicapair Tiger Grass Color Correcting Treatment SPF 30 Крем-корректор 5 мл

Крем-корректор Dr. Jart+ Cicapair Tiger Grass Color Correcting Treatment — це багатофункціональний засіб для догляду за шкірою. Зволожує, усуває подразнення та почервоніння, вирівнює тон обличчя. Крем має виражений протизапальний ефект, перешкоджає появі висипань і загоює. Засіб також відмінно підійде володаркам чутливої ​​та схильної до куперозу шкіри, завдяки судинозміцнюючому та заспокійливому впливу. СС-крем має зелений відтінок, але при взаємодії з теплом шкіри підлаштовується під її відтінок, маскуючи дрібні недосконалості та вирівнюючи тон.

Напиши відгук
Dr.Jart + Зволожуючий набір  7 шт

Dr.Jart + Зволожуючий набір 7 шт

Dr.Jart + Vital Hydra Solution Travel Kit

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри