Подарунковий набір Центелла новорічна

Подарунковий набір Cicapair

ЦБ-00022317

Наявність: Немає в наявності

2000грн

Подарунковий набір Cicapair

В набір входить:

  • Dr.Jart+ Dermaclear Micro pH Foam Пінка для вмивання з рівнем pH ефектом 120 мл.
  • Cos De BAHA CH Centella Ha Serum Відновлююча сироватка з центелою азіатською 30 мл.
  • Cos De BAHA CG Centella Gel Cream Відновлюючий крем-гель з центелою 45 мл.
  • Dr.Jart+ Cryo Rubber With Soothing Allantoin Заспокійлива моделююча маска.
  • JMsolution Marine Luminous Black Pearl Balancing Mask Зволожуюча маска з чорним перлами.
  • Wish Formula Two Two 22 Beauty Pad Двохетапні пілінг-пади 2 шт.

Dr.Jart+ Dermaclear Micro pH Foam Пінка для вмивання з рівнем pH ефектом 120 мл

З делікатною пінкою для вмивання Dr.Jart+ Dermaclear Micro pH Foam ви забудете про сухість і стягнутості шкіри після глибокого очищення. Косметичний продукт глибоко очищає пори, усуває блиск і дарує приємне відчуття свіжості. При цьому допомагає оптимізувати кислотно-лужний баланс шкіри. Завдяки цій особливості ви забудете про проблему почервоніння, лущення і подразнення шкіри.

Ефективна і безпечна для щоденного застосування. Пінка для вмивання буде оптимальним вибором для дівчат, у яких шкіра проходить процес старіння. Завдяки тому, що в її складі є сіль і морські мінерали, клітини епідермісу підживлюються необхідними компонентами і швидко відновлюються. Дівчата ж з молодою шкірою можуть забути про такі проблеми, як прищі і висипання. Косметичний продукт пройшов усі необхідні тести і підтверджена безпека його формули.

Cos De BAHA CH Centella Ha Serum Відновлююча сироватка з центелою азіатською 30 мл

Засіб на безводній основі на 85 % складається з органічних речовин, з яких 83 % належать головному компоненту - центелі . Вона не містить агресивних домішок, таких як барвники, парабени, сульфати.

Активні речовини:

  • Екстракт центели азіатської. Має протизапальну дію, сприяє регенерації клітин, стимулює синтез і оновлення власних колагенових волокон, збільшує щільність і еластичність тканин.
  • Екстракт алое вера. Містить фактично всі необхідні мікро- та макроелементи, які пом’якшують верхній шар дерми, стимулюють регенерацію тканин і запобігають старінню. Допомагає при вугровому висипі, дерматиті. Стимулює роботу імунних клітин і створює захисну зволожуючу плівку на поверхні шкіри.
  • Гіалуронова кислота. Утримує і притягує молекули води всередині клітин, створює плівку, що захищає від втрати вологи. Відповідає за відновлення внутрішніх шарів дерми.
  • Бетаїн. Стабілізує склад серуму. Захищає мембрани клітин. Інтенсивно зволожує шкіру та покращує її зовнішній вигляд.
  • Комплекс рослинних екстрактів (камелії, момордики, цвіту бузини, альпійського едельвейса). Освітлює, тонізує, пом’якшує, вирівнює тон і мікрорельєф. Насичує корисними речовинами та захищає від бактерій.

Cos De BAHA CG Centella Gel Cream Відновлюючий крем-гель з центелою 45 мл

Заспокоює подразнену, запалену, проблемну дерму, ліквідує вікові плями, постакне. Зміцнює мікрорельєф і розгладжує зморшки, сприяє розсмоктуванню рубців, шрамів і регенерації тканин. Покращує текстуру і вирівнює тон. Забезпечує інтенсивне зволоження, нормалізує і підтримує оптимальний гідроліпідний баланс, не допускає надлишкового вироблення шкірного себуму.

Активні компоненти:

Екстракт центели азіатської. Відновлює пошкоджений шкірний бар'єр, сприяє загоєнню і регенерації при різних ушкодженнях. Знімає почервоніння, подразнення і запалення, знижує чутливість і підвищує захисні функції шкіри. Володіє антимікробними та антибактеріальними властивостями, має здатність розчиняти захисну оболонку бактерій. Зміцнює стінки капілярів і судин, стимулює кровообіг і зменшує прояви куперозу.

Екстракт листя алое. Глибоко зволожує шкіру, усуває сухість і лущення. Сприяє регенерації і загоєнню ран, тріщин, порізів та інших пошкоджень. Має антиоксидантну дію, надає допомогу клітинам в боротьбі з окисленням, яке провокує раннє старіння. Заспокоює і пом'якшує шкіру, робить її пружною і гладенькою.

Dr.Jart+ Cryo Rubber With Soothing Allantoin Заспокійлива моделююча маска 

Заспокійлива моделююча маска з охолоджуючим ефектом виконана у формі вже готової альгінантної маски, яку не потрібно змішувати, а досить просто помістити на обличчя. Засіб миттєво заспокоює подразнену шкіру, усуває почервоніння і підсушує запалення. Підтягує овал обличчя, підвищує еластичність шкіри.

Двоступенева система включає в себе

  • Висококонцентрована ампульна сироватка.
  • Моделююча альгінатна маска.

JMsolution Marine Luminous Black Pearl Balancing Mask Зволожуюча маска з чорним перлами 

Трьохшаговий набір для сяйва шкіри JMsolution Marine Luminous Black Pearl Balancing Mask з перлами складається з пінки для вмивання, чорної тканинної маски і освітлюючого крему. Він спрямований на інтенсивне зволоження і вирівнювання тону, м'яко освітлює, звужує пори і нормалізує роботу сальних залоз.

Набір делікатно відлущує, видаляючи омертвілі клітини епідермісу і прискорюючи процеси регенерації. Прибирає почервоніння, сприяє загоєнню запалень і повертає шкірі сяйво. Допомагає в боротьбі з чорними цятками, очищає і звужує пори, регулює вироблення шкірного сала.

Wish Formula Two Two 22 Beauty Pad Двохетапні пілінг-пади 2 шт

Подбайте про красу та здоров’я своєї шкіри із косметичними спонжами Two Two 22 Beauty Pad. Продукт корейського бренду Wish Formula забезпечує двоетапний догляд і складається з очищувального та живильного спонжів. Завдяки їм ви зможете максимально очистити шкіру від забруднень і водночас інтенсивно наситити її комплексом вітамінів і мінералів. Засіб очищає та звужує пори, відновлює гідроліпідний баланс шкіри.

Очищення. АНА-кислоти делікатно видаляють огрубілі клітини, усувають лущення та інтенсивно очищають шкіру. Дія вітаміну С спрямована на усунення пігментних плям. Він вирівнює тон шкіри, розгладжує мікрорельєф.

Живлення. Комплекс екстрактів рослин нормалізує обмін речовин, повертає шкірі пружність і еластичність, надає їй гладкості та м’якість. Відновлює рівень вологи в клітинах і збільшує  вологоутримуючу здатність, завдяки цьому надає ліфтинг-ефект.

Напиши відгук
Manyo Ампульна сироватка з ніацинамід проти пігментації 30мл

Manyo Ампульна сироватка з ніацинамід проти пігментації 30мл

Manyo Whitening Source Ampoule 30 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри