Подарунковий набір Санта Клаус

Подарунковий набір Санта Клаус

ЦБ-00022316

Наявність: Немає в наявності

350грн

Подарунковий набір Санта Клаус 

В набір входить:

  • Hollyskin Sicilian orange shower gel Гель для душу сицилійський апельсин 250 мл.
  • Jigott Real moisture pomegranate hand cream Крем для рук гранат.
  • Carmex Stick Moisturizing SPF15 Lip Balm - Strawberry.
  • Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Lemon Освітлююча тканинна маска з екстрактом лимона.
  • Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Strawberry Тканинна маска для обличчя з екстрактом полуниці .

Carmex Stick Moisturizing SPF15 Lip Balm - Strawberry

Бальзами бренду Carmex - улюбленці більшості сучасних дівчат. Якісні, натуральні і комфортні на губах б'юті-засоби завжди під рукою, в косметичці, сумочці і сумці для подорожей. Ніжний бальзам захистить губи від агресивного впливу погодних умов - вітру, морозу, холоду, а також сухого повітря і ультрафіолетового випромінювання. Гігієнічний продукт на основі органічних рослинних масел сприяє підвищенню пружності клітинних мембран, поліпшення мікроциркуляції крові та нормалізації обмінних процесів.

Hollyskin Sicilian orange shower gel Гель для душу сицилійський апельсин 250 мл

Гель для душу ретельно і дбайливо очищує шкіру від усіх забруднень, залишає на тілі легкі ноти сицилійського апельсина. М'який склад не порушує гідроліпідний баланс шкіри, зберігає і підсилює її захисні властивості. Кокосова олія і сквалан глибоко зволожують шкіру, роблять її м'якою і шовковистою. Допустимий осад натуральних інгредієнтів.

Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Lemon Освітлююча тканинна маска з екстрактом лимона

Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Lemon - маска виготовлена з тонкої бавовни, просоченої цінними активними компонентами, і ідеально адаптується до форми обличчя. Містить екстракт лимона, що володіє антиоксидантними, освітлюючими властивостями і додає шкірі сяйва, а також екстракт центелли азіатської, що стимулює процес регенерації шкіри. Бетаїн і пантенол підвищують рівень зволоження шкіри, а алантоїн заспокоює і знімає подразнення. 

Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Strawberry Тканинна маска для обличчя з екстрактом полуниці 

Маска тонізує, оновлює шкіру, покращує колір обличчя та стимулює місцевий імунітет. Екстракт полуниці, що входить до складу, насичує шкіру вітаміном С, збагачує її вологою, допомагає вирівняти рельєф і зменшити глибину зморшок. Pure Essence Mask Sheet - Strawberry щільно прилягає до шкіри, завдяки чому цілюща сироватка швидко вбирається і насичує шкіру вологою.

Напиши відгук
Подарунковий набір Strawberry Love

Подарунковий набір Strawberry Love

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри