Подарунковий набір Shine Gold

Подарунковий набір Shine Gold

ЦБ-00022321

Наявність: Немає в наявності

250грн

Подарунковий набір Shine Gold 

У набір входить:

  • Jigott Real Moisture Argan Oil Hand Cream Крем для рук з аргановою олією 100 мл.
  • Mr.Scrubber Shine Shimmering Body Glitter Сяючий золотий гліттер для тіла 60 мл.
  • Beauugreen Micro Hole Eye patch Gold collagen Патчі для очей з золотом і колагеном 1 пара.
  • JMsolution Active Golden Caviar Nourishing Mask Prime Тканинна маска з золотом та ікрою.

Jigott Real Moisture Argan Oil Hand Cream Крем для рук з аргановою олією 100 мл

Олія унікального дерева Аргани славиться у всьому Cвіті своїми омолоджуючими, відновлюючими і антиоксидантними властивостями, це природне джерело поліненасичених жирних кислот, поліфенолів та вітамінів. Майстри південнокорейського бренда Jigott створили крем для рук на основі цього цінного натурального компонента, щоб забезпечити комплексну турботу про шкірний покрив.

Mr.Scrubber Shine Shimmering Body Glitter Сяючий золотий гліттер для тіла 60 мл

Сяючий гліттер для тіла Mr. Scrubber Shine Shimmering Body Glitter від відомого українського бренду дасть можливість будь-якій дівчині відчути себе справжньою королевою і сяяти, затьмарюючи всіх, на будь-якому святковому заході.

Всього кілька рухів потрібно, щоб покрити шкіру легким флером з тисячі дрібних блискіток золотистого кольору. У променях світла вони переливаються, немов коштовності, створюючи незабутнє враження, від якого оточуючі не зможуть відірвати очей. Створений з його допомогою вишуканий, яскравий образ запам'ятається надовго. Також в складі гліттера масло каріте, вітамін E і гліцерин надають пом'якшувальну, зволожуючу і живильну дії, роблячи шкірний покрив ніжним і шовковистим.

Beauugreen Micro Hole Eye patch Gold collagen Патчі для очей з золотом і колагеном 1 пара

Патчі з колагеном і золотом Beauugreen Micro Hole Eye patch Gold collagen для відновлення і омолодження сухої, в'янучої, яка втратила пружність, вікової шкіри. Усуває зморшки, опущені куточки, ознаки старіння. Знімають набряклість, припухлості. Освітлюють синці і темні кола під очима. Захищають шкіру від зневоднення, сухості, старіння.

JMsolution Active Golden Caviar Nourishing Mask Prime Тканинна маска з золотом та ікрою

Тканинна маска від JMsolution - багатофункціональний продукт, який забезпечує інтенсивний догляд за шкірою. Матеріал мінімізує циркуляцію повітря, створюючи так званий «парниковий» ефект. Завдяки цьому корисні речовини глибоко проникають в шкіру, зволожуючи, живлячи і відновлюючи її. Ультратонка тканина прекрасно прилягає, чітко повторюючи всі контури обличчя. Активна формула містить гіалуронову кислоту трьох видів, 24-каратне золото і екстракт ікри - ці компоненти мають потужні поліпшуючі властивості.

Напиши відгук
Rituals of Ayurveda Rebalancing Collection Gift Set L

Rituals of Ayurveda Rebalancing Collection Gift Set L

Rituals Подарунковий набір з ароматом індійської троянди та олії солодкого мигдалю

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри