Embryolisse Тревел набір основи моєї краси

Embryolisse Тревел набір основи моєї краси

Embryolisse Travel Pouch 

Embryolisse Laboratories Embryolisse Laboratories

ЦБ-00018692

Embryolisse Laboratories

Наявність: Немає в наявності

1135грн

Бренд: Embryolisse

Класифікація: Лікувальна

Країна виробник: Франція

Embryolisse Travel Pouch Тревел набір основи моєї краси 

В набір входить:

Embryolisse міцелярний лосьйон Micellar Lotion, 50 мл - дбайливе очищення і пом'якшення для чутливої ​​шкіри. Швидко видаляє макіяж з обличчя, очей і губ, заспокоюючи шкіру. До складу лосьйону входять натуральні міцели, екстракти ромашки, волошки і гамамелісу, що сприяють ніжному очищенню і тонізації. Гліцерин пом'якшує і зволожує шкіру, повертаючи їй бархатистість. Засіб гіпоалергенний, не вимагає додаткового змивання і може бути використано для дуже чутливої ​​шкіри.

Embryolisse Зволожуючий крем-концентрат для обличчя Lait Creme Concentre, 15 мл - зволоження, м'якість і відновлення гладкості шкіри. Легкий і ніжний крем-концентрат для тіла Lait Crème - воістину незамінний засіб миттєвої дії для шкіри, схильної до сухості і потребує особливого догляду. Масло ши, а також натуральні екстракти в складі мають заспокійливу і розгладжуючу дію на епідерміс, повертаючи шкірі природну еластичність і вологу. Крем можна використовувати для демакіяжу, а ще як зволожуючий засіб після гоління і засмаги.

Embryolisse Зволожуюче молочко-крем для тіла Lait-Creme Fluid, 75 мл - зволоження і відновлення. Зволожуюче молочко - це легка версія крему-концентрату LAIT-CRÈME. Засіб містить активні інгредієнти природного походження. Він швидко поглинається, робить шкіру гладкою, м'якою і еластичною. Ніжний крем інтенсивно зволожує і живить епідерміс. Підійде для використання в якості зволожуючого крему для тіла, догляду після гоління, засоби для зняття макіяжу з обличчя, заспокійливого молочка після засмаги.

Напиши відгук
Embryolisse Крем - ексфоліант для обличчя 60 мл

Embryolisse Крем - ексфоліант для обличчя 60 мл

Embryolisse Laboratories Exfoliating Care Cream 60 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри