Moroccanoil Набір Відновлююче масло + Масажна розчіска

Moroccanoil Набір Відновлююче масло + Масажна розчіска

Moroccanoil Mot all types + Brush paddle 2020 

Moroccanоil Moroccanоil

ЦБ-00018893

Moroccanоil

Наявність: Немає в наявності

1250грн

Бренд: Moroccanoil

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Ізраїль

Призначення: Відновлення, для блиску, зволоження

Moroccanoil Mot all types + Brush paddle 2020 Набір Масло + Розчіска 

Склад набору:

  1. Відновлює масло для волосся - Moroccanoil Oil Treatment For All Hair Types 100ml.
  2. Щітка масажна велика - Moroccanoil Ceramic Ionic Paddle Hair Brush XLPRO.

Відновлює масло для волосся - Moroccanoil Oil Treatment For All Hair Types

Часті хімічні завивки, використання потужних плойок і фенів - всі ці явища руйнують структуру волосся. Вони роблять їх слабкими, ламкими і сухими. Чим допомогти і як вилікувати постраждалі локони? Найкращими ліками для пошкодженого волосся стане відновлює масло від Moroccanoil. Даний засіб відновить структуру кожного волоска.

Поєднання екстракту льону і арганового масла в його складі залікує пошкодження волосся, вирішить проблему ламкості і випадіння. Масло підживити волосся, зробить їх сильними, міцними і еластичними. Забезпечить надійний захист від впливу високих температур. Масло зробить ваше волосся шовковистим, м'якими і абсолютно здоровими. Завдяки йому ви більше ніколи не згадаєте про проблему посічених кінчиків і тонкого волосся. Ви отримаєте розкішні, пишні локони з багатим і насиченим кольором.

Спосіб застосування:

Відновлююче масло для волосся - Moroccanoil Oil Treatment For All Hair Types нанесіть невелику кількість масла на чисті вимите волосся, потім оберніть волосся теплим рушником і залиште на час (чим довше масло знаходиться на волоссі тим сильніше ефект)

Щітка масажна велика - MoroccanOil Ceramic Ionic Paddle Hair Brush XLPRO

Розчісування волосся за допомогою масажної щітки дає воістину чудовий результат. За допомогою цієї не складної процедури поліпшується приплив крові до шкіри голови, пробуджуються «сплячі» волосяні цибулини, прискорюється зростання і збільшується густота волосся. А з великою масажною щіткою від відомого ізраїльського бренду Moroccanoil ви отримаєте також додаткові приємні опції.

Виріб створено таким чином, щоб при укладанні волосся прискорювати процес їх сушки, зберігаючи при цьому здоров'я локонів. Щітка дуже міцна і буде служити набагато довше звичайних. Приємним бонусом для любительок щодня експериментувати зі стилем стане спеціальне пристосування для завивки волосся, що знаходиться в ручці гребінця. Спробуйте феноменальний ефект нового б'юті-пристосування від Moroccanoil.

Спосіб застосування:

Щітка масажна велика - Ceramic Ionic Paddle Hair Brush XLPRO розчісуйте волосся рухами зверху вниз, починаючи з кінчиків і поступово пересуваючись вгору.

Напиши відгук
Moroccanoil Ceramic Brush 55 mm

Moroccanoil Ceramic Brush 55 mm

Moroccanoil Керамічна щітка кругла, 55 мм

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри