Moroccanoil Volume Light Набір Шампунь,Кондиціонер та Масло для волосся

Moroccanoil Volume Light Набір Шампунь,Кондиціонер та Масло для волосся

Moroccanoil Back to Basics Volume Light 

Moroccanоil Moroccanоil

ЦБ-00018894

Moroccanоil

Наявність: Немає в наявності

1200грн

Бренд: Moroccanoil

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Ізраїль

Призначення: Для об'єму,відновлення

Moroccanoil Back to Basics Volume Light Набір Шампунь,Кондиціонер та Масло для волосся 

До складу набору входять:

  • Шампунь для об'єму волосся.
  • Кондиціонер для обсягу волосся.
  • Масло для волосся тонких і делікатних.

Органічний шампунь додає волоссю тривалий об'єм. Містить Арганове масло і тіліцін, які власне завдяки своїм властивостям і додають волоссю бажаний об'єм. Забезпечує блиск і полегшує розчісуванн. Рекомендується в першу чергу для тонких і пошкоджених волосся.

Органічний кондиціонер для додання об'єму прикрашає ніжні, тонкі і схильні до навантажень волосся. Він піднімає їх біля коріння, запобігає прилипанню волосся. Він не обтяжує волосся, а надає їм об'єм, оптичну щільність і енергію.

Натуральне органічне Арганове масло є найкращим з вироблених арганових масел в Світі. Воно володіє унікальними властивостями які відновлюють, а також захищає від високої температури. Ця унікальна сироватка миттєвої дії надає гарний блиск і надовго зміцнює волосся.

Спосіб застосування:

Шампунь: масажними рухами рівномірно розподіліть зволожуючий відновлюючий шампунь Moroccanoil волоссю і голові, поступово додаючи воду, щоб активувати висококонцентровану формулу і створити розкішну піну. Потім змийте водою. При необхідності повторіть. Потім нанесіть зволожуючий відновлюючий кондиціонер Moroccanoil.

Кондиціонер: після миття шампунем злегка відіжміть волосся, щоб видалити надлишкову вологу, і нанесіть кондиціонер для об'єму Moroccanoil на волосся від середини до кінців. Дайте поглинутись протягом 1-2 хвилин і ретельно змийте. Регулярне застосування кондиціонера разом з шампунем Moroccanoil дозволяє досягти найкращого результату.

Відновлююче масло: видавіть 1-2 дози препарату і нанесіть на чисті, підсушені рушником волосся від середини до кінців. Висушіть волосся за допомогою фена або дайте їм висохнути природним шляхом. Легкий відновлюючий засіб можна використовувати на сухе волоссі, щоб пригладити неслухняні волоски, додатково кондиціонувати сухі кінці і надати волоссю блиску.

Напиши відгук
Moroccanoil Ceramic Brush 55 mm

Moroccanoil Ceramic Brush 55 mm

Moroccanoil Керамічна щітка кругла, 55 мм

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри