Moroccanoil Відновлюючий набір у вельветовій косметичці

Moroccanoil Відновлюючий набір

Moroccanoil repair takes flight 

Moroccanоil Moroccanоil

ЦБ-00017461

Moroccanоil

Наявність: Немає в наявності

1250грн

Тип волося: Ламке,пошкоджене

Бренд: MoroccanOil

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Ізраїль

Призначення: Відновлення

Moroccanoil repair takes flight Відновлюючий набір

Склад набору:

  • Відновлююче масло для волосся - Moroccanoil Oil Treatment For All Hair Types (25ml).
  • Зволожуючий шампунь - Moroccanoil Hydrating Shampoo (70ml).
  • Зволожуючий кондиціонер - Moroccanoil Hydrating Conditioner (70ml).
  • Інтенсивно зволожуюча маска -Moroccanoil Intense Hydrating Mask (75ml).

Moroccanoil Oil Treatment For All Hair Types Відновлююче масло для волосся

Часті хімічні завивки, використання потужних плойок і фенів - всі ці явища руйнують структуру волосся. Вони роблять їх слабкими, ламкими і сухими. Чим допомогти і як вилікувати постраждалі локони? Найкращими ліками для пошкодженого волосся стане відновлює масло від MoroccanOil. Даний засіб відновить структуру кожного волоска. Поєднання екстракту льону і арганового масла в його складі залікує пошкодження волосся, вирішить проблему ламкості і випадання. Масло підживити волосся, зробить їх сильними, міцними і еластичними. Забезпечить надійний захист від впливу високих температур. Завдяки йому ви більше ніколи не згадаєте про проблему посічених кінчиків, що випадають і тонкого волосся.

Moroccanoil Hydrating Shampoo Зволожуючий шампунь

Без вологи волосся гине. При дефіциті зволоження вони, подібно крихкій квітці, пересихають і стають ламкими, січеться і випадає. Щоб волосся ніколи не страждали від спраги, Moroccanoil пропонує мити їх з зволожуючим шампунем. Представлений засіб виконає кілька корисних функцій: подарує локонам чистоту, заповнить нестачу вологи і наситить корисними компонентами.

У складі шампуню рясніють корисні речовини: екстракти цілющих водоростей ундаріі і ламінарії, а також поживне масло арганії. Натуральні речовини глибоко зволожують і зміцнюють структуру кожного волоска, роблячи їх сильними і еластичними, позбавляючи від посічених кінчиків і ламкості. Після миття локони стають слухняними і шовковистим. Зволожуючий шампунь від Moroccanoil подарує вашому волоссю здоров'я і красу.

Moroccanoil Hydrating Conditioner Зволожуючий кондиціонер

Якщо ви мрієте про м'яке та слухняне волоссі, то зволожуючий кондиціонер Moroccanoil Hydrating Conditioner - це саме той засіб, який вам потрібно. З його допомогою ви вирішите найпоширеніші проблеми: тьмяність, сухість, впораєтеся із зайвою пухнастий. Легка, практично невагома формулаа живить корисними речовинами, тим самим підкреслюючи її привабливість. Кондиціонер багатий аргановою олією, яка відома своїми поживними і відновлюючими властивостями.

Процес розчісування полегшиться, так як волосся більше не будуть плутатись. Після першого ж застосування кондиціонера ви помітите результат і вже не проміняєте його ні на який інший засіб.

Moroccanoil Intense Hydrating Mask Інтенсивно зволожуюча маска

Марокканське масло давно відоме своїми дивовижними властивостями відновлювати структуру волосся, зволожувати їх, живити необхідними вітамінами і повертати їм природний, красивий блиск. Маски для волосся Moroccanoil Intense Hydrating Mask, яка містить це масло, допоможе в максимально короткий час повернути вашим локонам красу, м'якість і відновити кожен волосок, навіть якщо ваше волосся пройшли випробування фарбуванням або хімічною завивкою.

При регулярному використанні цього косметичного продукту ви помітите, що засіб насичує волосся до самих кінчиків, запобігаючи їх ламкості. Марокканське масло сприяє зволоженню шкіри голови, що запобігає її сухість

Напиши відгук
Moroccanoil Ceramic Brush 55 mm

Moroccanoil Ceramic Brush 55 mm

Moroccanoil Керамічна щітка кругла, 55 мм

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри