Подарунковий набір Big love for big hair

Подарунковий набір Big love for big hair

ЦБ-00019725

Наявність: Немає в наявності

909грн

Подарунковий набір Big Love for Big Hair

В набір входить:

  • Tangle Teezer The Wet Detangler Розчіска для волосся.
  • Tangle Teezer Detangling Cream Spray Крем-спрей для волосся.
  • Invisibobble Power Crystal Clear 3 шт.

Tangle Teezer The Wet Detangler Розчіска для волосся

Tangle Teezer впевнено завойовує все більше і більше прихильниць у всьому світі. Оригінальний дизайн гребінців в поєднанні з функціональністю і відмінним результатом в процесі застосування сприяють зростаючої популярності цього аксесуара для волосся. Якщо ви перебуваєте в процесі вибору своєї нової розчіски, познайомтеся з виробом Wet Detangler Hairbrush .

Робоча поверхня гребінця налічує 325 зубчиків, різна довжина яких і розташування рядів сприяє легкому розчісування мокрого і сухого волосся, безболісного розплутування вулосся.Tangle Teezer серії Wet Detangler делікатно догляне за мокрими пасмами, а сухим додасть більше блиску і гладкості. Крім приємного і легкого розчісування, ви можете застосувати аксесуар для нанесення бальзамів і масок: завдяки довгим зубчикам доглядовий засіб рівномірно розподіляється. Tangle Teezer Wet Detangler Hairbrush - ідеально для краси і здоров'я волосся.

Tangle Teezer Detangling Cream Spray Крем-спрей для волосся

Крем-спрей Tangle Teezer Detangling Cream Spray усуває сплутаність, ламкість і кучеряве волосся за допомогою масла ши. Особливо підходить для густих і кучерявих волосся. Вже після першого застосування волосся стає гладкими, суперм'який, блискучими і просто чудово пахнуть! Спрей можна наносити як на вологі, так і на сухе волосся, тому волосся можуть бути зволожені навіть в русі.

Спосіб застосування:

Нанесіть на вологе або сухе волосся, потім розчешіть. Не залишає слідів на волоссі.

Invisibobble Power 3 шт

Дівчата, які підтримують особливий догляд ​​ставляться до свого волосся, з першої хвилини закохаються в цей аксесуар і вже не захочуть повертатися до старих резинкам для волосся. Зовні приваблива і приємна на дотик, резинка Power Crystal Clear від Invisibobble добре підійде і для довгого та важкого волосся, і для тих що ледь доходять до плечей.

Напиши відгук
Xmas Travel Volume

Xmas Travel Volume

Xmas Travel Volume

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри