Moroccanoil Magic Of Volume Christmas Gift Set

Moroccanoil Magic Of Volume Gift Set

Moroccanoil Різдвяний набір "Об'єм"

Moroccanоil Moroccanоil

ЦБ-00022150

Moroccanоil

Наявність: Немає в наявності

1750грн

Бренд: Moroccanoil

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Ізраїль

Призначення: Забезпечує природне збільшення об'єму волосся і робить його більш щільним

Moroccanoil Magic Of Volume Gift Набір "Об'єм"

Різдвяний набір "Об'єм" Moroccanoil Magic Of Volume Christmas Gift Set - стане чудовим подарунком вам та вашим близьким.

Унікальна формула серії Extra Volume насичена антиоксидантами, олією аргани та поживними речовинами, серед яких екстракт липи пухнастої, що забезпечує природне збільшення об'єму волосся і робить його більш щільним без обтяження. Тонке і ослаблене волосся набуває здорового вигляду, стаючи слухняним, пружним, щільним і блискучим.

До складу набору входить:

  • Шампунь Екстра-об'єм 250 мл - унікальна формула серії Extra Volume насичена антиоксидантами, маслом аргани та поживними речовинами, серед яких екстракт липи пухнастої, що забезпечує природне збільшення об'єму волосся та робить його більш щільним без обтяження. Тонке і ослаблене волосся набуває здорового вигляду, стаючи слухняним, пружним, щільним і блискучим.
  • Легка зволожуюча маска 250 мл - забезпечує високоефективне, насичене кондиціювання та оздоровлення ослабленого волосся, що потребує делікатного догляду. Її невагома формула, насичена багатим антиоксидантами маслом аргани і поживними компонентами, зволожує і одночасно покращує текстуру волосся, роблячи його блискучим, еластичним і слухняним, захищаючи від несприятливих впливів, у тому числі що виникає при гарячій укладці.
  • Спрей для об'єму повітряний Міст Moroccanoil Volumizing Mist 160 мл - робить волосся відчутно наповненим, об'ємним і без відчуття склеєності та липкості. Формула Argan ID та рисові аміно-кислоти зміцнюють волосся, а сіль Мертвого моря додає волоссю текстури та об'єму.
  • Відновлююча олія для тонкого та світлого волосся 10 мл - повністю перетворює та відновлює волосся, пошкоджене фарбуванням, хімічною завивкою, несприятливими факторами зовнішнього середовища та агресивними компонентами шампунів . Надає волоссю силу і пружність, робить його слухняним, еластичним, гладким і блискучим.
  • Фірмова косметичка Moroccanoil
Напиши відгук
Moroccanoil Ceramic Brush 55 mm

Moroccanoil Ceramic Brush 55 mm

Moroccanoil Керамічна щітка кругла, 55 мм

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри