Davroe Xmas travel Volume Різдвяний набір для обму 5 продуктів

Xmas Travel Volume

Xmas Travel Volume

DAVROE DAVROE

ЦБ-00031270

DAVROE

Наявність: Є в наявності

2870грн

Кількість штук: 5

Тип волося: Всі типи

Бренд: Davroe

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Австралія

Призначення: Для зволоження, Для кінчиків волосся, Для об'єму, Для захисту, Для легкого розчісування, Захист кольору

Xmas Travel Volume Набір засобів для об'єму волосся

До набору входить:

Косметичка + 

1. Шампунь для об'єму волосся DAVROE Volume Amplifying Shampoo, 100 мл 

Шампунь для надання прикореневого об'єму та блиску волосся. Легкий шампунь делікатно видаляє забруднення та зайвий себум, які можуть обтяжувати волосся. Ущільнює, продовжує яскравість фарбованому волоссю та надає прикореневий об'єм тонкому волоссю

Спосіб застосування: Нанесіть по всій довжині волосся. Залишіть на 2 хвилини перед змиванням, за потреби повторіть. Далі використовуйте ваш улюблений кондиціонер Davroe

2. Кондиціонер для об'єму волосся DAVROE Volume Amplifying Conditioner, 100 мл

Цей легкий кондиціонер з екстрактом крес-салату призначений для максимального об'єму та кондиціювання тонкого волосся з функцією збереження кольору. Його формула миттєвого розплутування містить протеїни рису та кіноа, які зміцнюють та відновлюють волосся, надаючи йому об'єму та блиску.

Спосіб застосування: Невелику кількість засобу розподілити по волоссю по всій довжині після миття шампунем, залишити на 2 хвилини і змити.

3. Еліксир для відновлення кінчиків волосся DAVROE Ends Repair Leave-in Treatment, 50 мл

Унікальний багатодіючий незмивний засіб для відновлення, зволоження та ущільнення посічених кінчиків і запобігає ламкості волосся. Протеїни рису та пшениці зміцнять і розгладять ваше волосся, утримаючи вологу та колір, захистять ваше волосся від пошкодження ультрафіолетом. Цей незмивний засіб ідеально підходить для використання як на вологому, так і на сухому волоссі.

Спосіб застосування: Нанесіть невелику кількість засобу на вологе або сухе волосся починаючи з середини довжини волосся і до кінчиків. Ends Repair можна наносити в будь-який час, щоб приборкати кучеряве волосся або кінчики, що пушаться.

4.Відновлюючий засіб для волосся з протеїном DAVROE Rebuilder Protein Hair Rebuilder, 50 мл

Інтенсивний протеїновий реконструктор для волосся на рослинній основі, який відновлює силу, блиск та еластичність пошкодженого волосся. Висококонцентрована формула відновлює найсухіше, ламке та пошкоджене волосся.

Спосіб застосування: Після миття голови шампунем волосся відіжміть, щоб видалити надлишки води. Нанесіть Replenish і рівномірно розподіліть масажними рухами по всій довжині, залиште на 5 хвилин і змийте. Завершіть процедуру вашим улюбленим кондиціонером Davroe.

5. Гель для очищення обличчя та тіла обличчя Davroe Bliss Body & Face Cleansing Gel, 100 мл

Гель для очищення обличчя та тіла  DAVROE на 100% не містить сульфатів та розроблений для підтримки природного рівня вологості шкіри. Чудово підходить для всіх типів шкіри. Наповнений полум’яним листом Іллаварри, багатим антиоксидантом і протизапальним засобом. Містить антивікові властивості. Очищає, відновлює та заспокоює шкіру. На не містить сульфатів та розроблено для підтримки природного рівня вологості шкіри.

Спосіб використання: Нанесіть на шкіру, спініть на обличчі та тілі, добре змийте.

Напиши відгук
Davroe Christmas Pack Repair Senses with Replenish Jojoba Creme Treatment and Thermaprotect

Davroe Christmas Pack Repair Senses with Replenish Jojoba Creme Treatment and Thermaprotect

Davroe Набір для відновлення волосся

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри