Moroccanoil Magic of Hydration Подарунковий набір 250мл

Moroccanoil Magic Of Hydrating Gift Set

Moroccanoil Різдвяний набір "Зволоження"

Moroccanоil Moroccanоil

ЦБ-00022149

Moroccanоil

Наявність: Немає в наявності

1750грн

Бренд: Moroccanoil

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Ізраїль

Призначення: Глибоко зволожує волосся та насичує вологою, роблять волосся слухняним, гладким і блискучим

Moroccanoil Magic Of Hydrating Gift Set Набір "Зволоження"

Різдвяний набір "Зволоження" Moroccanoil Magic Of Hydrating Christmas Gift Set - стане чудовим подарунком вам та вашим близьким.

До складу набору входять бестселери Moroccanoil, які зволожують, живлять і надають блиску волоссю.

У набір входить:

  • Зволожуючий шампунь Moroccanoil Hydrating Shampoo 250 мл - глибоко зволожує  волосся та насичує вологою. Завдяки багатому антиоксидантами аргановому маслу, вітамінам А і Е і червоним водоростям, що притягують вологу, професійні засоби для волосся зволожуючої серії Moroccanoil роблять волосся слухняним, гладким і блискучим.
  • Маска інтенсивно зволожуюча 250мл - забезпечує інтенсивний догляд за ослабленим, сухим і пошкодженим волоссям. Допомагає покращити стан волосся і перетворити його всього протягом 5-7 хвилин, забезпечуючи результат, який раніше був можливий лише за умови використання додаткового тепла.
  • Зволожуючий спрей-кондиціонер, що не змивається, 160 мл - моментально розплутує волосся ,легка формула глибоко зволожує і робить волосся шовковистим і свіжим, захищаючи його від ламкості та термічного пошкодження.
  • Відновлююча олія Moroccanoil Treatment 10 мл - повністю перетворює та відновлює волосся, пошкоджене фарбуванням, хімічною завивкою, несприятливими факторами зовнішнього середовища та агресивними компонентами шампунів . Надає волоссю силу і пружність, робить його слухняним, еластичним, гладким і блискучим.
  • Фірмова косметичка Moroccanoil
Напиши відгук
Moroccanoil Ceramic Brush 55 mm

Moroccanoil Ceramic Brush 55 mm

Moroccanoil Керамічна щітка кругла, 55 мм

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри