Davroe Curlicue Набір для кудрявого методу

Davroe Curlicue Travel Pack

Davroe Набір для догляду за кучерявим волоссям

DAVROE DAVROE

ЦБ-00030636

DAVROE

Наявність: Є в наявності

3910грн

Тип волося: Кучеряве волосся

Бренд: Davroe

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Австралія

Davroe Curlicue Travel Pack Набір для догляду за кучерявим волоссям

До набору входить: 

1. Бальзам для кучерів DAVROE Curlicue Curl Balm 50 мл

Цей легкий бальзам, збагачений сливою какаду та екстрактом квітів лотоса, активує природний завиток локонів, усуває пухнастість, водночас зволожує волосся, надаючи локонам рухливість і еластичність. Бальзам для локонів Davroe CURLiCUE, збагачений олією авокадо, активно розплутує та глибоко зволожує волосся, залишаючи його гладким, блискучим і пружним, забезпечуючи захист від ультрафіолету та тепла.

Спосіб використання: втирайте у вологе або сухе волосся, рівномірно розподіляючи від коренів до кінчиків. Для додаткової чіткості розбийте пасма, накручуючи кожен локон пальцем. Дайте волоссю висохнути на повітрі або висушіть його за допомогою дифузора для додаткової підтяжки та чіткості. Можна також розім'яти для додаткового зволоження під час оновлення локонів за допомогою CURLiCUE Curl Activator.

2. Спрей для формування укладки DAVROE Curlicue Curl Activator 50 мл

Спрей проти пушіння, щоб миттєво підкреслити та освіжити локони. Потужний, але надлегкий активатор завитків, який надає гнучкості, щоб підкреслити природні локони та відновити їх між миттям. Збагачений олією авокадо, квіткою лотоса та екстрактом сливи какаду, CURLiCUE Curl Activator зменшує пухнастість і розгладжує текстуроване волосся, забезпечуючи максимальну пружність.

Спосіб використання: рясно розпиліть на вологе або сухе волосся, потягуючи вгору для додаткового підтягування. Для більшої чіткості або для зміни форми дуже витягнутих ділянок розпиліть невелику кількість та накрутіть кожен локон пальцем. Переконайтеся, що продукт рівномірно розподілений для отримання найкращих результатів. Порада: після використання бальзаму для завивки локонів CURLiCUE розпиліть на долоні активатор для локонів і потріпайте його, щоб емульгувати продукти та забезпечити рівномірні локони без завитків.

3. Кондиціонер для кучерявого волосся DAVROE Curlicue Deep Conditioning Rinse 100 мл

Цей легкий, але маслянистий кондиціонер відновлює вологість і блиск. Волосся не сплутується та глибоко кондиціонується, без обтяження.

Спосіб використання: нанесіть велику кількість на вологе волосся та помасажуйте від коренів до кінчиків після миття шампунем. Розділіть і розчешіть пасма пальцями, щоб переконатися, що волосся насичене, обережно розплутуючи його. Залиште принаймні на 5 хвилин або довше.

4. Очищаюча глина DAVROE Curlicue Cleansing Clay 100 мл

Легкий детокс-шампунь м'яко очищає волосся. Збагачений каоліновою глиною, утворює кремоподібну піну, яка м'яко очищає шкіру голови. Надає об'єм і допомагає розплутати волосся. Збагачена сливою какаду і екстрактом квітів лотоса.

Спосіб використання: нанесіть засіб від коріння до кінчиків, масажуючи шкіру голови і коріння, щоб створити кремоподібну піну. Залиште на 2 хвилини, повторіть для досягнення найкращих результатів.

5. Гель для вмивання та очищення обличчя Davroe Bliss Body & Face Cleansing Gel 100 мл

Гель для вмивання та очищення обличчя DAVROE на 100% не містить мила та розроблений для підтримки природного рівня зволоженості шкіри, щоб вона не висихала після використання Чудово підходить для всіх типів шкіри. Наповнений полум’яним листом Іллаварри, багатим антиоксидантом і протизапальним засобом. Містить антивікові властивості. Очищає, відновлює та заспокоює шкіру. На 100% не містить мила та розроблено для підтримки природного рівня зволоженості шкіри.

Спосіб використання: нанесіть на шкіру, спіньте, змийте.

Напиши відгук
Davroe Christmas Pack Repair Senses with Replenish Jojoba Creme Treatment and Thermaprotect

Davroe Christmas Pack Repair Senses with Replenish Jojoba Creme Treatment and Thermaprotect

Davroe Набір для відновлення волосся

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри