Moroccanoil Magic of Repair Подарунковий набір 250мл

Moroccanoil Magic of Repair

Moroccanoil Набір "Відновлення"

Moroccanоil Moroccanоil

ЦБ-00022148

Moroccanоil

Наявність: Немає в наявності

1765грн

Бренд: Moroccanoil

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Ізраїль

Призначення: Зволожують, живлять і надають блиску волоссю

Moroccanoil Magic of Repair Набір "Відновлення"

Ніщо не змушує посміхатися так, як стильні улюблені засоби Moroccanoil.Різдвяний набір стане чудовим подарунком вам та вашим близьким.До складу набору входять бестселери Moroccanoil, які зволожують, живлять і надають блиску волоссю.

Склад товару:

  • Зволожуючий шампунь Moroccanoil Hydrating Shampoo 250 мл - глибоко зволожує  волосся та насичує вологою. Завдяки багатому антиоксидантами аргановому маслу, вітамінам А і Е і червоним водоростям, які притягують вологу, професійні засоби для волосся відновлюючої серії Moroccanoil роблять волосся слухняним, гладким і блискучим.
  • Маска інтенсивно зволожуюча 250мл - забезпечує інтенсивний догляд за ослабленим, сухим і пошкодженим волоссям. Допомагає покращити стан волосся і перетворити його всього протягом 5-7 хвилин, забезпечуючи результат, який раніше був можливий лише за умови використання додаткового тепла.
  • Зволожуючий спрей-кондиціонер, що не змивається, 160 мл - моментально розплутує волосся легка формула глибоко зволожує і робить волосся шовковистим і свіжим, захищаючи його від ламкості та термічного пошкодження.
  • Відновлююча олія Moroccanoil Treatment 10 мл - повністю перетворює та відновлює волосся, пошкоджене фарбуванням, хімічною завивкою, несприятливими факторами зовнішнього середовища та агресивними компонентами шампунів . Надає волоссю силу і пружність, робить його слухняним, еластичним і блискучим.
  • Фірмова косметичка Moroccanoil
Напиши відгук
Moroccanoil Ceramic Brush 55 mm

Moroccanoil Ceramic Brush 55 mm

Moroccanoil Керамічна щітка кругла, 55 мм

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри