Davroe Xmas travel Repaire 5 pack Різдвяний набір відновлення 5 продуктів

DAVROE Repair Senses Christmas Xmas Travel Pack

DAVROE Repair Senses Christmas Xmas Travel Pack

DAVROE DAVROE

ЦБ-00031269

DAVROE

Наявність: Є в наявності

2870грн

Кількість штук: 5

Тип волося: Ламкі

Бренд: Davroe

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Австралія

Призначення: Від посічених кінчиків, для відновлення волосся,живлення волосся, зміцнення волосся, для об'єму волосся, очищення волосся, пом'якшення волосся

DAVROE Repair Senses Christmas Xmas Travel Pack Набір для відновлення волосся

Наповнення набору:

  • Відновлюючий шампунь 100 мл /Repair Senses Revitalizing Shampoo
  • Відновлюючий кондиціонер 100 мл /Repair Senses Revitalizing Conditioner
  • Гель для вмивання 100 мл/Body and Face Cel
  • Відновлюючий догляд 50 мл /Fortitude Therapy Balm
  • Відновлюючий засіб для кінчиків волосся 150 мл /Ends Repair leave-in treatment

 

1. Делікатний відновлюючий кондиціонер DAVROE Repair Senses Revitalising Conditioner 100 мл

Кондиціонер Repair Senses Revitalizing Conditioner — безпечний для кольору кондиціонер, який допомагає відновити пошкоджене волосся та надає йому здорового блиску. Ніжна формула кондиціонера насичує кожне пасмо, доставляючи вітаміни та поживні речовини у волосся, і змивається з м’яким, чистим покриттям. Кондиціонер відновлює пружність пасм, він достатньо ніжний для хімічно обробленого волосся, цей потужний кондиціонер перетворить сухе, ламке волосся на м’які, слухняні пасма.

Спосіб використання: масажними рухами нанесіть невелику кількість на волосся по довжині після миття голови, залиште на 2 хвилини та змийте.

2. Делікатний відновлюючий шампунь DAVROE Repair Senses Revitalising Shampoo 100 мл

Шампунь Repair Senses Revitalizing Shampoo – шампунь, що м’яко видаляє забруднення, утворюючи розкішну піну, залишаючи волосся м’яким і шовковистим. Ця м’яка формула видаляє забруднення, бруд і жир з волосся та шкіри голови, відкриваючи здорові, пружні пасма. Відновлює за допомогою необхідних вітамінів і поживних речовин, які оживляють пасма. Ніжна формула захищає від вицвітання і вільних радикалів завдяки антиоксидантам.

Спосіб використання: нанесіть на волосся від коренів до кінчиків і добре спіньте. Залиште на 2-5 хвилин. Змийте та повторіть, якщо необхідно, перед використанням кондиціонера Davroe.

3. Незмивний засіб для захисту від сонця та води DAVROE Luxe Leave In Masque 50 мл

Утворює захисний нежирний бар’єр, який захищає від вицвітання та забезпечує захист від сонця та води. Використовуйте на вологому або сухому волоссі, щоб зменшити статику. Зробить волосся м’якшим, здоровішим і керованим.

Спосіб використання: нанесіть невелику кількість на вологе або сухе волосся та залиште. Завжди наносьте перед прогулянками на свіжому повітрі для максимального захисту та рясно наносьте від шкіри голови до коренів перед плаванням.

4. Бальзам для відновлення, ущільнення та зміцнення волосся DAVROE  Fortitude Therapy Balm 50 мл

Поживний бальзам для відновлення, ущільнення та запобігання появі волосся, що січеться. Містить екстракти апельсина та білого кипариса. Миттєво відновлює та зміцнює волосся.

Спосіб використання: нанесіть від середини довжини до кінчиків. Розчешіть і залиште на 3-5 хвилин, потім добре змийте та нанесіть кондиціонер.

5. Гель для вмивання та очищення обличчя Davroe Bliss Body & Face Cleansing Gel 100 мл

Гель для вмивання та очищення обличчя DAVROE на 100% не містить мила та розроблений для підтримки природного рівня зволоженості шкіри, щоб вона не висихала після використання Чудово підходить для всіх типів шкіри. Наповнений полум’яним листом Іллаварри, багатим антиоксидантом і протизапальним засобом. Містить антивікові властивості. Очищає, відновлює та заспокоює шкіру. На 100% не містить мила та розроблено для підтримки природного рівня зволоженості шкіри.

Спосіб використання: нанесіть на шкіру, спіньте, ретельно змийте.

Напиши відгук
Davroe Christmas Pack Repair Senses with Replenish Jojoba Creme Treatment and Thermaprotect

Davroe Christmas Pack Repair Senses with Replenish Jojoba Creme Treatment and Thermaprotect

Davroe Набір для відновлення волосся

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри