Подарунковий набір Ready to go

Подарунковий набір Ready to go

ЦБ-00019727

Наявність: Немає в наявності

701грн

Подарунковий набір Ready to Go

В набір входить:

  • Invisibobble Sprunchie You Dazzle Me Резинка-браслет для волос
  • Tangle Teezer Compact Styler Glitter Gold Розчіска для волосся
  • Colab Dry Shampoo Original Сухий шампунь 50 мл
  • Mermade Blue Ocean Санітайзер з ароматом тропіку

Tangle Teezer Compact Styler Glitter Gold Розчіска для волосся

Tangle Teezer - всесвітньо відома чудо-розчіска,  від якої жінки Cвіту в захваті. Розчіска створена за спеціальною технологією, яка дозволяє розплутувати саме заплутане волосся , не пошкоджуючи волосся. Його м'які і пружні щупальця віртуозно розплутують пасма будь-якої довжини і фактури навіть у мокрому стані. Він вміє робити масаж голови і чарівним чином посилювати ріст волосся. Щітка Compact Styler прекрасно підійде для догляду за сухим, жорстким і ламким волоссям, вона приведе до ладу локони не тільки європейського, а й африканського типу. Його компактний і дизайн легко поміщається в мініатюрну сумочку, щоб завжди і всюди підживлювати вас неземної упевненістю в красі і привабливості ваших локонів. 

Invisibobble Sprunchie You Dazzle Me Резинка-браслет для волос

Резинка - браслет для волосся Invisibobble SPRUNCHIE You Dazzle Me - це чарівний аксесуар з тканини з люрексом в сірому відтінку. Усередині You Dazzle Me захована улюблена резиночка Original. Еластична і елегантна ідеальна для створення як повсякденних, так і вечірніх образів. Аксесуари Invisibobble надійно фіксують зачіску, не залишають заломів і не викликають головний біль. Підходять для всіх типів волосся.

Colab Dry Shampoo Original Сухий шампунь 50 мл

Спеціальна формула сухого шампуню дозволяє усунути жирність і освіжити зовнішній вигляд волосся. При цьому засіб не залишає білі сліди, лише приємний тонкий аромат. Продукт не викликає роздратування, не пересушує шкіру голови, не робить негативного хімічного впливу на волосся. Сухий шампунь має ніжний аромат троянди і бергамота.

Mermade Blue Ocean Санітайзер з ароматом тропіку

Антисептик Mermade миттєво захищає від 99,9% бактерій, де б ти не була. Засіб не сушить, не стягує шкіру і не липне, а завдяки сферам з вітаміном Е прекрасно зволожує і доглядає за дермой.

Діюча речовина - етиловий -пропіловий спирт, він забезпечує ефективну інактивацію вірусів. Завдяки капсульованих формі, вітамін Е зберігає свої корисні властивості і починає діяти при розтиранні на шкірі До складу антисептиків входять загусники, які використовуються для виготовлення преміальної косметики. Тому після висихання антисептика не залишають відчуття липкості. Для дезінфекції рук достатньо 3-4 краплі антисептика, приблизно 3 мл.

Напиши відгук
Xmas Travel Volume

Xmas Travel Volume

Xmas Travel Volume

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри