Moroccanoil On The Go Hydration

Moroccanoil On The Go Hydration

Moroccanoil Набір для зволоження волосся в косметичці 

Moroccanоil Moroccanоil

ЦБ-00020996

Moroccanоil

Наявність: Немає в наявності

1265грн

Бренд: Moroccanoil

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Ізраїль

Призначення: Поверне волоссю здоров'я і природну силу, буде постійно підтримувати їх в ідеальному стані, добре зволожує і живить

Moroccanoil On The Go Hydration Набір для зволоження волосся в косметичці 

У набір входить:

  • Moroccanoil Hydrating Shampoo Зволожуючий шампунь 70 мл.
  • Moroccanoil Hydrating Conditioner Зволожуючий кондиціонер 70 мл.
  • Moroccanoil Intense Hydrating Mask Інтенсивно зволожуюча маска 75 мл.
  • Moroccanoil Treatment for All Hair Types Відновлюючий засіб 25 мл.

Дорожній набір Moroccanoil Hydration On The Go Travel Kit - ідеальне рішення для неслухняних і легко плутаючого волосся, яке зробить процес укладання простим і швидким.

Moroccanoil Hydrating Shampoo Зволожуючий шампунь 70 мл м'яко очищає і зволожує волосся. Унікальна формула наповнює зневоднене волосся антиоксидантами аргановою олією і поживними речовинами. Надає волоссю гладкість і блиск.

Moroccanoil Hydrating Conditioner Зволожуючий кондиціонер 70 мл - поверне волоссю здоров'я і природну силу, буде постійно підтримувати їх в ідеальному стані, добре зволожує і живить корисними речовинами.

Moroccanoil Intense Hydrating Mask Інтенсивно зволожуюча маска 75 мл - для волосся середньої і вище середньої щільності. Ця маска містить масло, допоможе в максимально короткі строки повернути вашим локонам красу, м'якість і відновити кожен волосок, навіть якщо ваші пасма пройшли випробування фарбуванням або хімічною завивкою. При регулярному використанні маски ви помітите, що засіб насичує волосся до самих кінчиків, запобігаючи їх ламкість і перетин.

Moroccanoil Treatment for All Hair Types Відновлюючий засіб 25 мл - закладає основу для укладання волосся і застосовується для кондиціонування і оформлення зачісок. Це перетворює засіб по догляду за волоссям містить багате антиоксидантами Арганова масло і підсилюють блиск вітаміни. Воно полегшує розчісування волосся, скорочує час їх сушки феном, живить волосся, робить їх більш блискучими, слухняними і гладкими кожен раз, коли Ви використовуєте його.

Напиши відгук
Moroccanoil Ceramic Brush 55 mm

Moroccanoil Ceramic Brush 55 mm

Moroccanoil Керамічна щітка кругла, 55 мм

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри