Jenny house Дорожній набір в косметичці

Jenny House Дорожній набір в косметичці

Jenny House Jenny House

ЦБ-00018524

Jenny House

Наявність: Немає в наявності

785грн

Бренд: Jenny House

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: США

Набір міні-версій з 4 продуктів доглядової лінії з екстрактом трюфеля для профілактики вікових змін, регенерації, зміцнення і підвищення еластичності шкіри.

У набір входить:

Truffle Water Essence 30ml - Водна есенція з трюфелем для потужного тривалого зволоження шкіри. Наноситься після очищення і тонізації за допомогою легкими рухами для оптимального поглинання.

Truffle Firming Serum 10ml - Зміцнююча сироватка з трюфелем спрямована на глибоке зволоження, інтенсивне живлення, підвищення пружності, розгладження текстури шкіри. Застосовується на очищену і тонізовану шкіру.

Truffle Firming Cream 10ml - Зміцнюючий крем з трюфелем розгладжує шкіру, що в'яне, зміцнює захисний бар'єр, живить, освітлює тон. Застосовується після нанесення сироватки або есенції.

Chiffon Cleansing Foam 30ml - Засіб для очищення шкіри на основі органічних компонентів з пробіотиками в складі має ніжною шифоновою кремовою текстурою. Усуває надлишки себума і забруднень, заспокоює, зволожує. Для очищення необхідно змішати невелику кількість засобу з водою, спінити, ніжно помасажувати шкіру, потім змити.

Основний інгредієнт продуктів лінійки - чорний трюфель, що є багатим джерелом вітаміну С, забезпечує посилений антиоксидантний захист клітин шкіри, містить бета глюкан, які володіють потужними зволожуючими властивостями, підвищує захисні функції шкіри.

Всі інгредієнти косметики відносяться до зеленої категорії і мають сертифікат EWG.

Напиши відгук
Jenny House Міст по догляду за пошкодженим волоссям

Jenny House Міст по догляду за пошкодженим волоссям

Jenny House Hydrokeratin Essence Mist 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри