Marvis Amarelli Licorice Mint 10 ml

Marvis Amarelli Licorice Mint 10 ml

Marvis Зубна паста лакриця та м'ята 10 мл

Marvis Marvis

ЦБ-00020540

Marvis

Наявність: Немає в наявності

23грн

Об'єм: 10 мл

Бренд: Marvis

Країна виробник: Італія

Призначення: Зміцненню зубної емалі і протистоїть розвитку карієсу

Marvis Amarelli Licorice Mint Зубна паста лакриця та м'ята 10 мл

Зубна паста Marvis Amarelli Licorice Travel Size 25 ml з приємним смаком лакриці і ароматом свіжої м'яти, який подарує приємне відчуття і відмінний настрій. Паста Лакрица Амарелі була створена спільно з фахівцями компанії Amarelli, що виготовляє лакрицу вже болеее 300 років. До складу зубної пасти Marvis Amarelli Licorice входить фтор, що сприяє зміцненню зубної емалі і протистоїть розвитку карієсу. Крім фтору в складі містяться абразивні речовини, делікатно видаляють зубний наліт, м'яко полірують емаль, не пошкоджуючи її. Паста вкрай ощадливо витрачається і має антибактеріальну та протизапальну дію, а також, знижує ризик появи зубного каменю.

Популярною пасту Marvis робить її унікальна формула, що забезпечує кремоподібну консистенцію і відчуття танучого зефіру в роті в поєднанні з неперевершеним ароматом. Важливим є екологічно чиста ретро упаковка, вироблена з алюмінію. Компактний розмір зубної пасти Marvis дозволяє без проблем брати її з собою у відрядження і подорожі, помістивши її в рюкзак або дорожню сумку.

Спосіб застосування:

Невелику кількість пасти (розміром з горошину) нанесіть на зубну щітку. Чистіть зуби впродовж 2-х хвилин. Не забувайте чистити зуби двічі на день і міняти зубну щітку кожні 3 місяці.

Напиши відгук
Marvis Black Forest 75 ml

Marvis Black Forest 75 ml

Marvis Зубна паста Чорний ліс 75 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри