Подарунковий набір Фруктовий

Подарунковий набір Фруктовий

ЦБ-00019478

Наявність: Немає в наявності

650грн

Подарунковий набір Фруктовий

У набір входить:

  • Tony Moly Magic Food Banana Sleeping Pack Бананова інтенсивно відновлююча нічна маска.
  • Carmex Lip Balm Original Бальзам для губ класичний в тюбі.
  • Holika Holika After Night Overtime Mask Sheet Тканинна маска для обличчя після безсонних ночей.
  • Holika Holika After Mask Sheet After Sauna Тканинна маска для обличчя після водних процедур.
  • FarmStay Tropical Fruit Hand Cream Mango & Shea Butter Крем для рук з манго і маслом ши.

Tony Moly Magic Food Banana Sleeping Pack Бананова інтенсивно відновлююча нічна маска

Тепер, поки ви солодко спите і бачите барвисті сни, ваша шкіра буде оздоровлюватися і відновлюватися разом з банановою нічною маскою від корейського бренду Tony Moly. Безумовно, неможливо не відзначити приголомшливе оформлення продукту, адже засіб поміщено в чудову баночку у вигляді банана! Це доставляє ще більше задоволення від використання продукту, адже без посмішки на цю маску просто неможливо дивитися.

Carmex Lip Balm Original Бальзам для губ класичний в тюбі

Якщо ваші губи постійно засмучують вас сухістю і тріщинами, то важливо підібрати засіб, який буде заповнювати недолік вологи. Марка Carmex випустила зволожуючий бальзам, який впорається з цим. Якщо трапилася неприємність і шкіра губ в недоглянутому стані, бальзам за кілька годин повністю виправить ситуацію, а візуальний ефект ви помітите відразу. Крім того бальзам моментально полегшує дискомфортні відчуття і біль від тріщин. Камфора і ментол в складі надають охолоджуючий ефект.

Holika Holika After Night Overtime Mask Sheet Тканинна маска для обличчя після безсонних ночей

Дефіцит сну не кращим чином позначається на стані жіночої шкіри. Тому, щоб мінімізувати сліди безсонної ночі на вашому обличчі, косметологи Holika Holika розробили тканинну маску для обличчя After Night Overtime Mask Sheet. Екстракт ацероли щедро вітамінізує шкіру і стимулює вироблення чудо-білка колагену, а витяжка з чорниці усуває набряки, тонізує і чудово доглядає за чутливою шкірою. Компонент ромашки зволожує шкіру, розгладжує зморшки, збагачує шкіру ефірними маслами і вітамінами групи В.А екстракт м'яти налагоджує кровообіг і дарує кожній клітинці приємний освіжаючий холодок.

Holika Holika After Mask Sheet After Sauna Тканинна маска для обличчя після водних процедур

Тканинна маска Holika Holika After Mask Sheet - After Sauna допоможе привести в норму розпарене обличчя після водних процедур або сауни. Це комплексний засіб, який дає масу переваг для шкіри:

  • звужує розширені пори;
  • нормалізує жирність Т-зони;
  • освітлює пігментні плями і рубці від акне;
  • надовго зволожує пересушені ділянки.

FarmStay Tropical Fruit Hand Cream Mango & Shea Butter Крем для рук з манго і маслом ши

Крем для рук з манго і маслом ши FarmStay Tropical Fruit Hand Cream Mango & Shea Butter живить і зволожує шкіру, сприяє збереженню еластичності, пружності шкіри, пом'якшує і відновлює суху шкіру, що лущиться і шкіру, що в'яне, наповнює її вітамінами і життєвою силою. Крем прискорює загоєння шкірних запалень і має заспокійливу дію. Масло ши - глибоко зволожує і живить шкіру, чудово її пом'якшує, має бактерицидні і ранозагоювальні властивості, прискорює загоєння шкірних запалень, сприяє розсмоктуванню шрамів, стимулює вироблення колагену, запускає процеси відновлення клітин.

Напиши відгук
I'm From Best seller miniature set

I'm From Best seller miniature set

I'm From Best seller miniature set Набір мініатюр

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри