Подарунковий набір Cica farm

Cica Подарунковий набір

ЦБ-00019461

Наявність: Немає в наявності

850грн

Cica Подарунковий набір

В набір входить:

  • Farm Stay Cica Farm Nature Solution Eye Patch Гідрогелеві патчі з центелою азіатською 60 шт
  • Farm Stay Cica Nature Solution Lip Balm Зволожуючий та заспокійливий бальзам для губ 
  • Farm Stay Cica Farm Revitalizing Rolling Eye Serum Антивікова сироватка для шкіри навколо очей
  • Jayjun okra green mask Маска для пружності з екстрактом зеленої трави 
  • Jayjun Green Tea Eye Gel Patch Гідрогелеві патчі з зеленим чаєм

Farm Stay Cica Farm Nature Solution Eye Patch Гідрогелеві патчі з центелою азіатською 60 шт

Гідрогелеві патчі з центелла азіатської Farm Stay Cica Farm Nature Solution Eye Patch дбайливо доглядають за ніжною і чутливою шкірою навколо очей. Усувають почервоніння і подразнення від зовнішніх впливів. Відмінно зволожують і чудово підійдуть для відновлення після стресів, наприклад перельотів. Корисні компоненти роблять шкіру більш еластичною і розгладжують дрібні зморшки.

Farm Stay Cica Nature Solution Lip Balm Зволожуючий та заспокійливий бальзам для губ 

Бальзам для губ Farm Stay Cica Farm Nature Solution Lip Balm дбайливо доглядає і відновлює шкіру. Бальзам добре пом'якшує губи, роблячи їх доглянутими і здоровими. У складі корисні масла, які відмінно зволожують і справляються з сухістю після перепадів температур. переваги: зволожує і живить шкіру, усуває сухість і лущення, знижує вплив агресивних погодних умов.

 

Farm Stay Cica Farm Revitalizing Rolling Eye Serum Антивікова сироватка для шкіри навколо очей

Сироватка-роллер Farm Stay Cica Farm Revitalizing Rolling Eye Serum - дбайливо доглядає за шкірою під очима. Завдяки керамідам суха і втомлена шкіра навколо очей насичується вологою, поліпшується тонус і еластичність шкіри. Сироватка пом'якшує і зміцнює шкіру навколо очей. Сквалан підвищує еластичність шкіри, прискорює її регенерацію, сприяє розгладженню дрібних зморшок, стимулює антиоксидантні процеси. Сироватка-роллер має гелеву текстуру, а на апплікаторі знаходяться три маленькі кульки, які прискорюють процес нанесення і поглинання в шкіру. Регулярне використання допомагає поліпшити тон шкіри під очима і мінімізувати зморшки.

Jayjun okra green mask Маска для пружності з екстрактом зеленої трави 

Відновлююча і поживна маска для обличчя JayJun Okra Green Mask зробить вашу шкіру м'якою, еластичною, здоровою і сяючою. Натуральний, тонкий і м'який матеріал ліоцелл забезпечує комфортне і щільне прилягання до дерми для кращого поглинання есенції.

Jayjun Green Tea Eye Gel Patch Гідрогелеві патчі з зеленим чаєм

Широке поширення зелений чай знайшов ще в давнину. Його унікальними особливостями користуються досі. Космецевти відомого корейського бренду Jayjun теж люблять додати екстракт чаю в свою косметику. Jayjun Green Tea Eye Gel Patch - це потужна зволожуюча бомба для шкіри навколо наших очей. Екстракти зеленого чаю, червоної ірландської водорості, кореня солодки несуть в собі омолодження і регенерацію шкіри. Вони виводять шкідливі токсини і замінюють їх на потрібні вітаміни, амінокислоти і рослинні білки.

Напиши відгук
I'm From Best seller miniature set

I'm From Best seller miniature set

I'm From Best seller miniature set Набір мініатюр

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри