Новорічний Подарунковий набір для Подруги

Новорічний Подарунковий набір для Колеги

ЦБ-00018949

Наявність: Немає в наявності

500грн

Новорічний Подарунковий набір для Подруги

В набір входить :

  • Revolution Triple Baked Blusher, Blushing Hearts Хайлайтер - Peachy keen Heart.
  • Farm Stay Pink Flower Blooming Hand Cream Крем для рук 100 мл.
  • A'pieu Strawberry Milk One-Pack Тканинна маска Полуниця.
  • Dr. Gloderm Eye Mask Night Маска - патчі для очей нічна.
  • Косметична пов'язка для волосся OMG.

Revolution Triple Baked Blusher, Blushing Hearts Хайлайтер - Peachy keen Heart

Рум'яна, які завоюють твоє серце! Три гармонійно підібраних відтінку з шовковистою запеченої текстурою при нанесенні змішуються між собою, щоб створити самий натуральний і свіжий рум'янець.Його ретельно розроблена формула гарантує м'яке очищення шкіри, яка залишається пом'якшеною, зволоженою і має незвичайний аромат. 

Рум'яна - хайлайтер з насиченим пігментом. Він легко і щільно лягають на верхню частину скули. Велика перевага його в тому, що він не скочується у нього гарне сяйво і насичений колір, цей хайлайтер навіть без бази ляже легко і красиво. Форма даного матеріалу у формі серця.

За допомогою такого мерехтливого хайлайтера можна не тільки розставити акценти на обличчі, а й використовувати як тіні для повік.

Farm Stay Pink Flower Blooming Hand Cream Крем для рук 100 мл

Освіжаючий крем для рук і нігтів з екстрактом пелюсток троянди зміцнює і зволожує шкіру.
Покращує рельєф епідермісу, бореться з пігментацією і подразненнями, усуває сухість, лущення і відчуття дискомфорту.

Спосіб застосування:

Невелику кількість крему нанести на долоні і масажувати до повного поглинання.

A'pieu Strawberry Milk One-Pack Тканинна маска Полуниця

Для дівчат, які перебувають в активному пошуку ефективного косметичного засобу для зволоження і освітлення шкіри, тканинна маска «Полуниця» від корейського бренду A'pieu є відмінним варіантом. Вона інтенсивно зволожує, добре пом'якшує і глибоко насичує епідерміс вітамінами, кислотами, антиоксидантами. Маска освіжає і тонізує шкіру. Вона сприяє розгладженню зморшок, відновленню й омолодженню шкіри.

До її складу входять екстракт полуниці і молочні протеїни, які делікатно піклуються про стан епідермісу. Екстракт полуниці ефективно очищає, освітлює і матує шкіру. Він активізує обмінні процеси, синтез колагену, розгладжує зморшки, усуває пігментні плями. Молочні протеїни глибоко насичують епідерміс корисними речовинами, загоюють ранки, володіють протизапальними властивостями.

Спосіб застосування:

Нанесіть на очищену шкіру. Розкрийте упаковку і розподіліть маску на обличчі. Залиште на 10-12 хвилин.

Dr. Gloderm Eye Mask Night Маска - патчі для очей нічна

Чутлива область навколо очей потребує делікатного догляду. Кращий час для сприйняття корисних компонентів - нічна пора, тому фахівці корейського бренду Dr. Gloderm розробили маску, яка покращує стан шкіри в вечірній період. Продукт має щільну гідрогелеву консистенцією з крихітними світловідбиваючими частинками - завдяки цьому процедура краси принесе користь епідермісу, і естетичне задоволення своєї власниці. Після використання Dr. Gloderm Eye Mask Night ваше личко сяятиме свіжістю і радувати красою.

Особливості Dr. Gloderm Eye Mask Night:

- алантоїн зволожує глибокі шари епідермісу, зміцнює судинну матрицю, постачає корисними мікроелементами, знімає м'язовий спазм і стимулює синтез колагену;
- карагенан зміцнює тургор, надає омолоджуючу дію, розгладжує зморшки і покращує природний захисний бар'єр;
- ніацинамід бореться з сухістю і лущенням, перешкоджає фотостаріння, пом'якшує і захищає від агресивного впливу факторів зовнішнього середовища;
- екстракти цитрусових дбайливо відбілюють пігментацію, вітамінізують, вирівнюють відтінок.

Спосіб застосування:

Вмивайтеся і нанесіть тонік на шкіру. Дістаньте маску і зніміть з неї плівку з двох сторін. Нанесіть маску на область навколо очей і залиште ~ 20 хвилин, потім зніміть її.

Косметична пов'язка для волосся OMG

Навіть сама сувора на вигляд дівчина глибоко в душі - та ще кокетка.Саме тому навіть така повсякденна дрібниця, як пов'язка для волосся, вибирається сучасними жінками особливо ретельно. Косметична пов'язка для волосся зшита з м'якого на дотик плюшевого матеріалу, що складається з гіпоалергенних синтетичних волокон.

OMG не травмує ні ваші локони, ні шкіру голови, завдяки чому в ній можна навіть спати. А ще - вмиватися, приймати ванну, знімати макіяж або насолоджуватися процедурами в СПА-салоні. Ваш улюблений розслабляючий масаж буде приносити ще більше насолоди, якщо ваші непокірні завитки будуть акуратно прибрані під пов'язку OMG.

Напиши відгук
Подарунковий набір Big love for big hair

Подарунковий набір Big love for big hair

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри