Cosrx Набір мініатюр з центелою для чутливої ​​шкіри

Cosrx CICA-7 relief kit Набір тонер 30мл+серум 10мл+крем15мл

Cosrx CICA-7 Relief Kit

Cosrx Cosrx

ЦБ-00019003

Cosrx

Наявність: Немає в наявності

745грн

Бренд: Cosrx

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Чутлива

Призначення: Заспокоює,тонізує,відновлює,зволожує

Cosrx CICA-7 Relief Kit Набір мініатюр з центелою для чутливої ​​шкіри

Набір мініатюр лінійки з комплексом Cica для заспокоєння і зволоження шкіри, її відновлення та заряду енергії. Висока ефективність обумовлена ​​додаванням до складу потужного Cica-7 Complex, який містить екстракти листя, кореня центели азіатської та її активні похідні компоненти - мадекасосід, мадекасова кислота, азіатікосід, мають яскраво виражені ранозагоювальні, протизапальні дії, моментально знімають подразнення, свербіння і прибирають почервоніння, сприяють зміцненню та відновленню захисних функцій шкіри, крім цього, пом'якшують і живлять чутливу шкіру. Більш того склад збагачений екстрактом кори сосни приморської, яка ефективно заспокоює і зволожує, тонізує шкіру, а також підвищує її пружність і еластичність.

У набір входять:

Заспокійливий тонер Pure Fit CICA Toner (30мл) - інтенсивно заспокійливий тонер з комплексом центели (82%) і екстрактом кори сосни приморської для чутливої ​​і нормальної шкіри, забезпечує моментальне заспокійливу і тонізуючу дію, допомагає відновити і зміцнити захисні функції, пом'якшує епідерміс і заряджає шкіру енергією. Засіб має легку, водянисту текстуру, швидко поглинається і не залишає липкості або жирної плівки після нанесення. Не містить алкоголю в складі.

Спосіб застосування: Після вмивання нанести тонер на обличчя (уникаючи попадання в очі) за допомогою ватного диска або кінчиків пальців. Поплескуючі легкими рухами «вбийте» тонер в шкіру обличчя.

Заспокійливий сироватка Pure Fit CICA Serum (10мл) - висококонцентрована сироватка з комплексом центели (76%) і екстрактом кори сосни приморської для чутливої ​​і нормальної шкіри, забезпечує моментальну заспокійливу і зволожуючу дію, допомагає відновити і зміцнити захисні функції, пом'якшує епідерміс і заряджає шкіру енергією.

Спосіб застосування: Необхідна кількість засобу нанести масажними рухами після тонера.

Заспокійливий крем Pure Fit CICA Cream (15мл) - зволожуючий крем з комплексом центели (59%) і екстрактом кори сосни приморської для чутливої ​​і нормальної шкіри, забезпечує моментальну заспокійливу і тонізуючу дію, допомагає відновити і зміцнити захисні функції, пом'якшує епідерміс і заряджає шкіру енергією.

Спосіб застосування: Після очищення і тонізації, нанесіть невелику кількість крему на обличчя. Кінчиками пальців легкими масажними рухами розподіліть крем. 

Напиши відгук
Cosrx Hydrium Moisture Power Enriched Cream 50 ml

Cosrx Hydrium Moisture Power Enriched Cream 50 ml

Cosrx Крем для глибокого зволоження і регенерації шкіри 50 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри