Cosrx Cica pad solution 90 pads Заспокійливі пади з центелою 90шт

Cosrx Cica Pad Solution 90 Pads

Cosrx Заспокійливі пади з центелою 90 шт

Cosrx Cosrx

ЦБ-00020375

Cosrx

Наявність: Немає в наявності

695грн

Cosrx Cica Pad Solution 90 Pads Заспокійливі пади з центелою 90 шт

Заспокійливі тонер-педи на основі комплексу ЦВК-7 допоможуть наситити шкірний покрив вологою, надають приємне охолоджуючу дію, знімаючи запалення, почервоніння і роздратування.
В основі складу продукту комплекс ЦВК-7 (83,2%), що містить ектстракти листя, кореня Центелли Азіатської і її активні похідні компоненти - Мадекассосід, Мадекассовая кислота, Азіатікосід і Азіатіковая кислота, мають яскраво виражені загоюють, протизапальні дії, моментально знімають роздратування, свербіж і прибирають почервоніння, сприяють зміцненню та відновленню захисних функцій шкіри, крім цього, пом'якшують і живлять чутливу шкіру. Средст має своє освіжаюче і охолоджуючу дію за рахунок вмісту екстракту м'яти. Алантоїн у складі має заспокійливу і інтенсивно зволожуючу дію.

Склад посилений Пантенолом, який надає глибоке і тривале зволожуючу дію. Як це відбувається? Пантенол має властивість гігроскопічності (притягання ип оглощеніе вологи) і високої проникності, за рахунок чого здатний проникати в глибокі шари епідермісу, «ведучи» за собою молекули води. В результаті шкіра стає набагато більш зволоженою. Він надає кожному покрову м'якість і гладкість і, крім того, має заспокійливу і ранозагоювальну дію. Пантенол прискорює процеси регенерації, і, отже, сприяє швидкому відновленню після різних травм (тріщини, порізи, опіки і т.д.).
Найтонші диски педів зроблені з 100% целюлози, яка добре утримує просочення і не викликає подразнень.

Спосіб застосування:

М'яко протріть чисту суху шкіру обличчя ніжно по масажних лініях, уникаючи області очей і губ. Акуратно поплескайте шкіру подушечками пальців, щоб засіб краще вбралося. Не потребує змивання.
Можна використовувати як локальні масочку для особи. Прикладіть педи до особливо роздратованим ділянок шкіри на 5-10 хвилин.

Напиши відгук
Cosrx Hydrium Moisture Power Enriched Cream 50 ml

Cosrx Hydrium Moisture Power Enriched Cream 50 ml

Cosrx Крем для глибокого зволоження і регенерації шкіри 50 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри