Подарунковий набір Collagen

Collagen Подарунковий набір

FarmStay FarmStay

ЦБ-00019462

FarmStay

Наявність: Немає в наявності

1000грн

Collagen Подарунковий набір

В набір входить:

  • FarmStay Collagen Pure Cleansing Foam Пінка очищаюча з колагеном
  • FarmStay Collagen Water Full Moist Rolling Eye Serum Сироватка-роллер з колагеном для шкіри навколо очей
  • Farm Stay Collagen Water Full Hydrogel Eye Patch 60 шт

FarmStay Collagen Pure Cleansing Foam Пінка очищаюча з колагеном

Завдяки збалансованій формулі, розробленої на основі колагену, комплексу жирних кислот (стеарину, мірістіна), екстрактів і масел, пінка, що очищає перетворює звичні водні процедури в делікатний догляд. FarmStay Collagen Pure Cleansing Foam забезпечує абсолютну чистоту, нормалізує гідроліпідний баланс, наповнює шкірний покрив живильною вологою, а також запобігає появі перших ознак старіння. Засіб відмінно піниться і має ніжний аромат.

FarmStay Collagen Water Full Moist Rolling Eye Serum Сироватка-роллер з колагеном для шкіри навколо очей

Ефективне і стійке розгладження зморшок практично неможливо без інтенсивного зволоження шкіри. Суха шкіра швидше втрачає еластичність, при найменших мімічних скороченнях, а також після сну на ній залишаються "заломи", які з кожним днем ​​стають все помітніше. Регулярне і правильне насичення шкіри вологою дозволяє попередити цю проблему, а також значно виправити вже існуючу. Сироватка-роллер з колагеном - інтенсивний зволожуючий і зміцнюючий засіб для догляду за шкірою навколо очей.

Farm Stay Collagen Water Full Hydrogel Eye Patch 60 шт

Неймовірно освіжаючі, що дарують втомленою шкірі під очима комфорт і відчуття розслаблення. Патчі допомагають позбутися від набряклості і темних кіл під очима, стерти сліди втоми і недосипів, зробити погляд більш відкритим і сяючим.

Патчі просякнуті висококонцентрованою сироваткою з гідролізованим колагеном, який має здатність зміцнювати і підтягувати шкіру, розгладжувати зморшки. Крім того, колаген є відмінним "прітягівателем" вологи. Притягаючи і утримуючи вологу, він надає зволожуючу дію, завдяки чому шкіра пом'якшується, стає більш еластичною, розгладжується.

Напиши відгук
Farm stay Антивіковий крем з керамідами для шкіри навколо очей 50 мл

Farm stay Антивіковий крем з керамідами для шкіри навколо очей 50 мл

FarmStay Ceramide Age Corrector Eye Cream

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри