Marvis Black Fores 75 ml

Marvis Black Forest 75 ml

Marvis Зубна паста Чорний ліс 75 мл

Marvis Marvis

ЦБ-00020547

Marvis

Наявність: Немає в наявності

365грн

Об'єм: 75 мл

Бренд: Marvis

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Італія

Призначення: Очищає емаль, повертає зубам природний білий відтінок і блиск

Marvis Black Forest Зубна паста Чорний ліс 75 мл

Зубна паста Black Forest Чорний ліс створена для інтенсивного догляду за ротовою порожниною. Вона справляється з будь-яким типом нальоту, бореться з жовтизною та чудово освіжає подих, навіть у курців. Аромат пасти Marvis дражнить та інтригує, це неординарне поєднання солодкої вишні, шоколаду, крижаної м'яти, амаретто та марципана.

Ксилітол делікатно очищає зуби від залишків їжі та нальоту. Цей компонент запобігає появі зубного каменю, карієсу та кровоточивості ясен. Лимонна кислота дбайливо очищає емаль, повертає зубам природний білий відтінок і блиск. Фторид натрію має антибактеріальну властивість. Він ремінералізує області зубів, що зазнали негативного впливу кислот.

Чистіть зуби мінімум двічі на день: вранці та ввечері. Додатково використовуйте концентрат-ополіскувач Marvis для порожнини рота. Він допоможе усунути кровоточивість ясен, наситити їх вітамінами та мінералами. Упродовж дня підтримуйте чистоту зубів за допомогою зубної нитки.

Спосіб застосування:

Невелику кількість пасти (розміром з горошину) нанесіть на зубну щітку. Чистіть зуби впродовж 2-х хвилин, після чого прополощіть рот водою. Не забувайте чистити зуби двічі на день і міняти зубну щітку кожні 3 місяці.

Напиши відгук
Marvis Black Forest 10 ml

Marvis Black Forest 10 ml

Marvis Зубна паста Чорний ліс 10 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри